Program do limitów

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
suchek
Początkujący użytkownik forum

Program do limitów

Post autor: suchek »

Mógłby ktos dać linka do jakiegoś programiku, który sprawdzałby ile już sciągnęliśmy.
Myślę, że mogłoby się to przydać przy utrzymaniu limitów.
Prysznic
Początkujący użytkownik forum

Re: Proram do limitów

Post autor: Prysznic »

suchek pisze:Mógłby ktos dać linka do jakiegoś programiku, który sprawdzałby ile już sciągnęliśmy. Myślę, że mogłoby się to przydać przy utrzymaniu limitów
Linka Ci nie podam ale wpisz sobie w Google DUMeter (Dial-Up Meter). Ten program pokazuje szybkość i liczy sciagnięte dane. Przedstawia to w rozrachunku, dziennym, tygodniowym, miesięcznym i całościowym (wszystkie dane od zainstalowania). Program nie jest darmowy, ale możesz sobie spróbować. I używaj opcji szukania na tym forum, bo to o co pytasz było już poruszane.
Szadzik
Mistrz bezprzewodowy

Re: Proram do limitów

Post autor: Szadzik »

Prysznic pisze: Linka Ci nie podam ale wpisz sobie w Google DUMeter (Dial-Up Meter). Ten program pokazuje szybkość i liczy sciagnięte dane.
Było na forum i było pisane, ze program jest płatny. Jest natomiast NetMeter, praktycznie identyczny z DuMeter i jest darmowy.
Back to the Future ;)
Awatar użytkownika
Vipera
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Program do limitów

Post autor: Vipera »

O programach do zliczania danych i monitorowania transferu rzeczywiście było wielokrotnie.
Zacznij od : Obrazek Szukaj tematów na forum

Było też, że informacje z mierników nie do końca pokrywają sie ze sposobem naliczania danych przez Operatorów.

Zamykam temat
Obrazek
"Jeśli coś może się popsuć - na pewno się popsuje" :(
Oby tylko wiedzieć jak to naprawić ;)
Awatar użytkownika
wikara
Specjalista bezprzewodowy-senior

wikara1

Post autor: wikara »

ja używam DuMeter i jak najbardziej mam pełną wersję full,a nie żadne trial...także jest możliwość aby dumeter był pełną wersją,moim zdaniem to DuMeter jest lepszy od NetMetera,co prawda działają na tych samych zasadach....

pozdrawiam!!! :)