czy to prawda?

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
tomm01
Początkujący użytkownik forum

czy to prawda?

Post autor: tomm01 »

Cze,byłem ostatnio u jednego ze sprzedawców z Orange celem zasięgnięcia informacji o ich necie z komóry.
Kobitka na moje zapytania nie bardzo umiała odpowiadać,nie znała podstawowych pojęć.Trochę mnie jednak zdziwiła bo powiedziała że powinienem się obawiać wykupowania abonamentu na neta w sieciach komórkowych :shock: stwiedziła że serfując po internecie w gsm można złapać dialera ,a ten nam wydzwoni takie rachuneczki że głowa boli :?: Pytam fachowców:czy to możliwe?
Lebak
Użytkownik forum

Re: czy to prawda?

Post autor: Lebak »

http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t ... ght=dialer
tu troche bylo ale sądze że są takie dialery ja używam Antydialera to raczej nie powinno nic wejsc.
Ostatnio zmieniony 2009-02-12, 11:56 przez Lebak, łącznie zmieniany 1 raz.
Suzan
Stały użytkownik forum

Re: czy to prawda?

Post autor: Suzan »

tomm01 pisze: Cytat przycięty przez Moderatora ->BliSki - tniemy zbędne cytaty!
... stwiedziła że serfując po internecie w gsm można złapać dialera ,a ten nam wydzwoni takie rachuneczki że głowa boli :?: Pytam fachowców:czy to możliwe?
Cze, nie kupuj człowieku. Miała rację. Daj se spokój z internetem komórkowym bo na pewno szybciej tam złapiesz dialera niż np w neostradzie :lol:
blue connect/Huawei E160
ODPOWIEDZ