Kobitka na moje zapytania nie bardzo umiała odpowiadać,nie znała podstawowych pojęć.Trochę mnie jednak zdziwiła bo powiedziała że powinienem się obawiać wykupowania abonamentu na neta w sieciach komórkowych
czy to prawda?
Moderator: Moderatorzy
-
tomm01
- Początkujący użytkownik forum
czy to prawda?
Cze,byłem ostatnio u jednego ze sprzedawców z Orange celem zasięgnięcia informacji o ich necie z komóry.
Kobitka na moje zapytania nie bardzo umiała odpowiadać,nie znała podstawowych pojęć.Trochę mnie jednak zdziwiła bo powiedziała że powinienem się obawiać wykupowania abonamentu na neta w sieciach komórkowych
stwiedziła że serfując po internecie w gsm można złapać dialera ,a ten nam wydzwoni takie rachuneczki że głowa boli
Pytam fachowców:czy to możliwe?
-
Lebak
- Użytkownik forum
Re: czy to prawda?
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t ... ght=dialer
tu troche bylo ale sądze że są takie dialery ja używam Antydialera to raczej nie powinno nic wejsc.
tu troche bylo ale sądze że są takie dialery ja używam Antydialera to raczej nie powinno nic wejsc.
Ostatnio zmieniony 2009-02-12, 11:56 przez Lebak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Suzan
- Stały użytkownik forum
Re: czy to prawda?
Cze, nie kupuj człowieku. Miała rację. Daj se spokój z internetem komórkowym bo na pewno szybciej tam złapiesz dialera niż np w neostradzietomm01 pisze: Cytat przycięty przez Moderatora ->BliSki - tniemy zbędne cytaty!
... stwiedziła że serfując po internecie w gsm można złapać dialera ,a ten nam wydzwoni takie rachuneczki że głowa boliPytam fachowców:czy to możliwe?
blue connect/Huawei E160