To jak myslicie, dzwonic skoro tylko dzisiaj bede potrzebowac jeszcze neta czy dac sobie spokoj i dopiero za miesiac jak bedzie ten sam problem?
Moderator: Moderatorzy
Oczywiście,na APN "VPN" działa każde p2p.piotrek2308 pisze:mam do was pytanie. czy chodzą wam programy typu Bearshare, Emule, kazaa
Pod warunkiem że kupisz na miejscu jakiś prepaid (coś w stylu orange free na kartę) i modem nie ma simlocka (albo użyjesz telefonu bez simlocka jako modemu).W8inG4DeatH pisze:Czy warto »»błąd ort.«« brać kompa z modem ? Będę tam mógł sprawdzić pocztę ?
Lepiej się nie łączyć przez kartę orange bo bankructwo będzie blisko.W8inG4DeatH pisze:I jak będą mi naliczać ?
Tym bardziej na abonament - ja bym nie probowal serfowac za granica, bo mozesz sie nie wyplacic do konca zycia,powiedz do jakiego kraju sie wybierasz to cos poradzimy:)wojteks pisze:Lepiej się nie łączyć przez kartę orange bo bankructwo będzie blisko.
adixm pisze:powiedz do jakiego kraju sie wybierasz to cos poradzimy:)
W8inG4DeatH pisze:Jutro wyjeżdżam do Niemiec na 3 tygodnie.
W Orange Free 39,5 zgodnie z regulaminem przycinaja do 64kbps, przynajmniej tak mi powiedzial mi konsultant.....ktory dopiero ode mnie sie dowiedzial o tej zmianie(od maja)DJ1910 pisze:Jak w praktyce jest z tym przycinaniem w Orange Free 39,5 ? czy tną jak zawsze do 16kbps, czy jednak do 64 kbps? Oczywiscie zapis w regulaminie nie gwarantuje tych 64, ale, połudzić sie troche można
Sorka jakis roztargniony dzisiaj jestem:)Tam akurat jest bardzo tanio i bezproblemowo bo za 10euro wykupujesz starter z 1GB transferu w sieci blau, z uslug roamingowych w Niemczech jedyna oferta godna uwagi to oferta Playa 1MB za 5zl, tylko nie pamietam z jakim operatorem Play ma podpisana umowe:)W8inG4DeatH pisze:Jutro wyjeżdżam do Niemiec na 3 tygodnie.
Ci konsultanci w Orange wiedzą często mniej niż klienci, czego ofiarą byłem w tym tygodniu...adixm pisze:
W Orange Free 39,5 zgodnie z regulaminem przycinaja do 64kbps, przynajmniej tak mi powiedzial mi konsultant.....ktory dopiero ode mnie sie dowiedzial o tej zmianie(od maja)
To taka promocja jak w Erzeja.michal pisze:promocyjna cena 1 MB wyniesie 33,80 zł.
Z tego co się orientuje to faktycznie przycinają do 64kbpsadixm pisze:Dasz znac do ile w rzeczywistosci przycinaja
Niemcy : E-Plus (E-Plus)tylko nie pamietam z jakim operatorem Play ma podpisana umowe:)