radiowka za 25 pln
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
radiowka za 25 pln
witam!
czy ktos ma radiowke za 25 pln? jesli tak no to prosze o parametry.
pytam bo wlasnei rodzi mi sie konkurencja...net za 25 pln ...bez ograniczen...i co najfajniejsze haslo reklamowe glosi - 512 kb gwarantowane!
Takie dostalem info po rozmowie z uprzejma pania ktora notabene nie wiedziala za bardzo czy kilo bajty czy kilo bity. Calosc jak sie dowiedzialem stoi na 4 megowym dslu. smiac sie czy plakac? zgloszenie dzialalnosci do URTiP - brak .
no to czekam na jakies konkretne posty.
czy ktos ma radiowke za 25 pln? jesli tak no to prosze o parametry.
pytam bo wlasnei rodzi mi sie konkurencja...net za 25 pln ...bez ograniczen...i co najfajniejsze haslo reklamowe glosi - 512 kb gwarantowane!
Takie dostalem info po rozmowie z uprzejma pania ktora notabene nie wiedziala za bardzo czy kilo bajty czy kilo bity. Calosc jak sie dowiedzialem stoi na 4 megowym dslu. smiac sie czy plakac? zgloszenie dzialalnosci do URTiP - brak .
no to czekam na jakies konkretne posty.
-
- Stały użytkownik forum
Re: radiowka za 25 pln
jak podłączy ze 100 ludzi to lepiej popłakać
niedaleko obok mnie jest firma która podobne usługi świadczy ale internet jaki oferują nadaje się chyba jedynie do ogladania stron i gg bo ściągnąć nie za bardzo można cokolwiek. Takze cały czas i nieprzerwanie najlepszym rozwiązaniem dla mnie pozostaje własna sieć
gdzie mam 8 osob i co miesiąc zrzutka 25 zł.

-
no dzieki za odpowiedz wolfek...tak czulem ze sie odezwiesz:)
no ale to dobrze...forum jest po to zeby sie czasami odezwac:P
Generalnie no to chodzi o to ze tego typu "providerzy" doprowadzaja mnie do szefskiej pasji. Zakupi zestaw na allegro...2 mega dsl...brak podzialu lacza...i pierwszych 30 sie zlapie jak zloto. Nie mowiac o zdrowej konkurecji - 25 pln.
30 chlopa - 750 pln zysku minus koszta lacza...minus podatek ...minus wydatki ewentualne. I chyba mi ktos nie powie ze dla 400 pln zaklada sie taka firme?
p.s.
jakie tam masz lacze podzielone na te 8 osob wolfek?
no ale to dobrze...forum jest po to zeby sie czasami odezwac:P
Generalnie no to chodzi o to ze tego typu "providerzy" doprowadzaja mnie do szefskiej pasji. Zakupi zestaw na allegro...2 mega dsl...brak podzialu lacza...i pierwszych 30 sie zlapie jak zloto. Nie mowiac o zdrowej konkurecji - 25 pln.
30 chlopa - 750 pln zysku minus koszta lacza...minus podatek ...minus wydatki ewentualne. I chyba mi ktos nie powie ze dla 400 pln zaklada sie taka firme?
p.s.
jakie tam masz lacze podzielone na te 8 osob wolfek?
-
- Stały użytkownik forum
640kb , i plus jest taki ze nie zawsze wszyscy siedzą oczywiscie, goraczka nałogu sie skonczyla po 2 miesiacach
- ogolnie jestem bardzo zadowolony juz 2 rok. transfery najczęsciej 50-70 KB/s

-
640 no to jakies 80 kB ...a transfery masz 50-70? no to rzeczywiscie slabo tam u ciebie dzialaja:) no ale to dobrze. ja mam niektorych takich klientow że ze swieczka szukac...raz dziennie poczta i to wszystko ...a nawet moze nie raz dziennie:)
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Pewnie masz też takich, co "ssają" cały dzieńikw pisze: ja mam niektorych takich klientow że ze swieczka szukac...raz dziennie poczta

A jeżeli nie masz, to pogratulować.

Co do pierwotnego pytania, ciekawe ilu klientów planują mieć

Może czas na kontrreklamę?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
heh ...no wlasnie...tylko o tyle trudna sytuacja ze nikt nie ma kontraktu...takaze kazdy moze sie przepiac w ciagu 30 dni...a obnizanie abonamentu wszystkim do 25 pln to chyba nie najlepsze wyjscie.
Podpiac moze mniej wiecej ....hmm...jak sie wiekszosc przepnie no to bedzie mial jakies 50 osob na 2 megowym dslu...bez ograniczenia lacza (chyba nie wie jak to zrobic) i bazy na dlinkach. Nie wroze mu sukcesu bo z tego co wiem to juz ma problemy. generalnie 3 sprytnych i po dwoch megach - jesli nie ma ograniczen. Troche mnie ta cala sytuacja irytuje...bo niestety nie naleze do tych co chca robic szybkie pieniadze na niewiedzy ludzkiem i cala siec jest postawiona bardzo przemyslanie za nie male pieniadze. no nic...jak jakies pomysly reaklamowo maretingowe no to prosze bardzo!
Za najlepsze czekaja nagrody!
pzdr!
Podpiac moze mniej wiecej ....hmm...jak sie wiekszosc przepnie no to bedzie mial jakies 50 osob na 2 megowym dslu...bez ograniczenia lacza (chyba nie wie jak to zrobic) i bazy na dlinkach. Nie wroze mu sukcesu bo z tego co wiem to juz ma problemy. generalnie 3 sprytnych i po dwoch megach - jesli nie ma ograniczen. Troche mnie ta cala sytuacja irytuje...bo niestety nie naleze do tych co chca robic szybkie pieniadze na niewiedzy ludzkiem i cala siec jest postawiona bardzo przemyslanie za nie male pieniadze. no nic...jak jakies pomysly reaklamowo maretingowe no to prosze bardzo!
Za najlepsze czekaja nagrody!
pzdr!
-
- Stały użytkownik forum
kiedyś w jednej sieci robilo sie tak ze za kazdego poleconego uzytkownika klient dostawal miesiac gratis, albo ogolna promocja jesli mała była siec a ktos sie przylaczal to cos tam taniej sie robilo w danym miesiacu, mozna kombinowac 

-
- Początkujący użytkownik forum
Za 25 zł źle mi się kojarzy
Jak znam życie to będzie może i 512 ale nie kB/s tylko kbps/s a to różnica. Czyli dużo dużo wolniej. O ściąganiu plików-zapomnij-nie ma sensu. GG może jakoś obleci. Nie wrto sie w to bawić. Ja w Rzeszowie mam za darmo. Od maja wchodzi ogólniedostępny sygnał (nie net) Bo wszystko czego trzeba to zarejestrować się poprzez stronkę www, i mieszkac w okolicy 300m od szkoły bo przeważnie na ich dachach stawiać będą nadajniki. No i karta plu antena :-))
WM
-
- Stały użytkownik forum
w rzeszowie to ogolnie fajnie jest
tez czasami sie wpinam laptopem, ale liczba sieci nie przewyzszymy warszawy
hehe
ale nie ma co narzekać