Nie mam bezprzewodowego neta ale jestem tutaj o to by zglosic kradziez nicka moge wymienic okolo 15 kont na roznych stronach gdzie jestem jako FaCeWaRRioR nie chce by ten **** (przepraszam adminow za to okreslenie ale to prawda jest i moge wymienic kilkanascie osob ktore to potwierdza spotkali sie znim na forum warezus.eu ktore juz nie istnieje mial tam nick Marek) podszywal sie podemnie o to kilka z moich kont ktore mam juz troche czasu
Linki do wiadomości moderatorów i administratorów.
ryzykuje troche ze wam to dalem ale mam nadzieje ze to nie zostanie tak jak jest
edit:
Wlasnie znalazlem drugie forum na ktorym uzywa mojego nicka
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-07-16, 17:56 ]
Wątek wydzielony z: >KLIK<
Skasowałem linki (BliSki)
FaCeWaRRioR - kradzież nicka? [wydzielony]
Moderator: Moderatorzy
FaCeWaRRioR - kradzież nicka? [wydzielony]
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez FaCeWaRRioR, łącznie zmieniany 3 razy.
- bob
- Guru bezprzewodowy
Re: FaCeWaRRioR - kradzież nicka? [wydzielony]
FcWrRR, wyjaśnij te sprawy u administratora forum bo w przeciwnym przypadku nasze forum będzie kontaktować się z tymi wymienionymi przez Ciebie a w razie dalszego spamowania zostaną podjęte sprawdzone już inne środki zapobiegawcze.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Niestety nicki nie podlegają z tego co mi wiadomo prawnej ochronie. Sam spotkałem się z tym, że mój jest używany w kilku miejscach. Na niektórych forach nawet nikt nie zareagował na to jak poprosiłem o zmianę.FcWrRR pisze:jestem tutaj o to by zglosic kradziez nicka
Myślę, że temat trzeba rozstrzygnąć na PW a nie tu i szkoda, że nie napisałeś o tym do mnie.FcWrRR pisze:moge wymienic kilkanascie osob ktore to potwierdza spotkali sie znim na forum warezus.eu ktore juz nie istnieje mial tam nick Marek) podszywal sie podemnie
Wycinam zatem te linki i sprawdzę sobie to.FcWrRR pisze:ryzykuje troche ze wam to dalem ale mam nadzieje ze to nie zostanie tak jak jest
Proszę też na PW o informację gdzie i co tam postanowionoFcWrRR pisze:Wlasnie znalazlem drugie forum na ktorym uzywa mojego nicka

A dyskusję przenoszę do porozmawiaj o forum.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Black-Men
- Początkujący użytkownik forum
ja mam innego nicka 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Tak sprawa już wyjaśniona i masz już nowego nicka!Black-Men pisze:ja mam innego nicka
[ Dodano: 2008-07-17, 20:53 ]
Dawny FaCeWaRRioR ma teraz nicka Black-Men
Natomiast FcWrRR

Pozdr, (R) BliSki. (tm)