Mam problem tego typu ,że niedawno kupiłem windows vista wersja 64 bit i nie wykrywa mi modemu tzn aplikacja iplus manager startuje ale wyskakuje mi komunikat o nie wykryciu modemu. Panowie pomóżcie mi BŁAGAM!!!! Nie znalazłem podobnego tematu lub zle szukałem. Na innych forach piszą że nie ma do tego modemu sterowników na 64 bitową wersję. Może dysponjecie jakimiś sterownikami na ten modem. Myślałem juz nawet o kupnie nowego modemu myślałem o OPTION ICON 225 HSDPA 7.2 USB ale czy on dysponuje sterownikami na wersję 64 bitową?? Może coś polecicie??
Pozdrawiam Sebastian
Netbox2 Vista 64 Bit Błagam pomóżcie
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: Netbox2 Vista 64 Bit Błagam pomóżcie
Sprawdzałeś w tym temacie Sterowniki do kart i modemów.
-
Tak sprawdzałem nie ma tam sterowników do wersji windows vista 64 Bit
- bob
- Guru bezprzewodowy
Dysponuje i polecam.kamandir pisze:OPTION ICON 225 HSDPA 7.2 USB ale czy on dysponuje sterownikami na wersję 64 bitową??

-
Właśnie, wie ktoś jak to odpalić? Na stronie ftdichip.com są sterowniki do chipa, od netboxa powinny być w systemie tylko, że sam netbox się instaluje dopiero po włączeniu iPlus managera, więc nie można zrobić połączenia dialup z komendami AT tak po prostu. Ma ktoś działające rozwiązanie? Kupno czegoś innego nie wchodzi w grę.