Moderator: Moderatorzy
Czemu oczywiste?keram pisze:oczywiste ze jade na liniach TP
Nie pobralem routera od NETI, sam kupilem router, i z nim zadne filtry nie doszly.krystianb pisze:Jesli to jest interent DSL to czy masz załozone filtry dostarczone z modmem/do routera chyba tez dają i trzeba to wpiac przed telefon odpowiednim koncem do gniazdka tel (nigdy nie router)
Tak mi sie wydaje ze jak NETIA to innej mozliwosci nie ma.Jo_gurt pisze:Czemu oczywiste?keram pisze:oczywiste ze jade na liniach TP![]()
Masz zainstalowane filtry przy wszystkich telefonach?
Netia ma też swoje kablekeram pisze:Tak mi sie wydaje ze jak NETIA to innej mozliwosci nie ma.
W takim razie brakuje ci filtrów. Do kupienia np. na allegro za grosze.keram pisze:zadne filtry nie doszly.
W takim razie brakuje ci filtrów. Do kupienia np. na allegro za grosze.[/quote]keram pisze:zadne filtry nie doszly.
Wszystko jasne! Wielkie Dzieki!Jo_gurt pisze:http://allegro.pl/item397735279__mikrof ... ia_f2.html
Takie coś. Musisz to podłączyć przed każdym telefonem w domu (chyba, że masz np intercom, to podłączasz przed bazą).
Czyli ma to wyglądać tak:
linia telefoniczna -> mikrofiltr -> telefon
Router podłączasz bez mikrofiltra:
linia telefoniczna -> router
Możesz ewentualnie popytać znajomych czy mają na zbyciu czy coś, bo za przesyłkę zapłacisz więcej niż za sam sprzęt. Często zostają ludziom jak przechodzą z DSLa na coś innego. Np u mnie się walają gdzieś ze dwa
Ba są nawet miasta okablowane przez Netię i Tepsy nawet nie znają.Jo_gurt pisze:Netia ma też swoje kable