Moderator: Moderatorzy
Zainstalowałem na Nokii 6300 ale to jakaś chińska wersja. Nie ma nic po polsku.Adamusek xD pisze:Ciekawe czy działa
Moim zdaniem pewnie muszą, bo jak napisane w artykule którego podał Jaco:Jo_gurt pisze:Ciekawe czy np. głośniki muszą mieć odpowiednie parametry.
Zatem mogą to być jakieś dźwięki niesłyszalne dla ludzi. Których raczej głośniki nie odtwarzają.Po uruchomieniu programu, dźwięk, niemal niesłyszalny przez ludzi, będzie nadawany przez aparat nieustannie, do wyczerpania baterii
Jo_gurt może niech nam to sprawdzi, bo chyba na brak komarów nie narzekaAdamusek xD pisze:Ciekawe czy działa![]()
Jakoś udało mi się to uruchomić ale słychać jakieś dziwne piski.YaHooo pisze:Zatem mogą to być jakieś dźwięki niesłyszalne dla ludzi
Niestety, ale krótka instrukcja:Jaco pisze:Nie ma nic po polsku
Widać przykładałeś nie tą stroną komórki co trzebaJaco pisze:Przyłożyłem fona do komara na ścianie a on nawet nie drygnął![]()
Bo to Polski komar.Jaco pisze:Przyłożyłem fona do komara na ścianie a on nawet nie drygnął
Rozumiem, ale tu chyba są raczej wysokie tony.ja.michal pisze:YaHooo, głośnik powinien odtworzyć.
Więc trzeba zbadać czego nie lubią nasze komaryja.michal pisze:Bo to Polski komar.![]()
To w brew pozorom też jest problem, w starych komorkach gdzie jest glosnik piezo nie bedzie proglemu, ale np. w nowych SE jest dosc duzy glosnik srednio tonowy, z tak wysoką gorą ma ogromny problem. Sprawdzalem (K610i) slychac dzwiek wcale nie bardzo wysoki ale jest bardzo cichy.YaHooo pisze:Rozumiem, ale tu chyba są raczej wysokie tony.