Moderator: Moderatorzy
O tym na PW Ci napiszę za Jaco, bo wiem o tym więcej.sardo nunspa pisze:PS @Jaco przejrzałem stronę o Adasiu. Czy nie można mu wysłać paru esemesów po 10zł?
Na stronie nic takiego nie znalazłem, ale może coś wiesz więcej na ten temat. Bo jak widać po moim poście kasy na telefonie mi zbywa.
Jeśli masz na myśli ważność na połączenia przychodzące, to zapewne tak jak u wszystkich - kasa przepada a karta jest deaktywowana.hanek pisze:panowie jak to w końcu jest z kasą po upływie terminu ważności konta, przepada czy nie?
To jak widać Orange nadal jest jedynym specjalistą od kradzieży pieniędzy (wcześniej okradała nas Idea)temp333 pisze:Zle gadacie. Jak skoncza sie wychodzące, to kasa jest cały czas na koncie i nie przepada.
Udałem się do źródła http://mobilking.pl/regulamin-sieci.pdf - i regulamin mówi tak:sosen86 pisze:A to powinno wszystko na stronie operatora pisać i pewnie pisze tym bardziej jeśli sieć reklamuje się jako prosta i przejrzysta :-P
Masz 5 czy 7 dni na doładowanie konta, wtedy nie kradnąBlido pisze:To jak widać Orange nadal jest jedynym specjalistą od kradzieży pieniędzy
Pewnie się na ciebie uwzięli :-P a powinno się czytać to co się podpisuje lub wykupuje jako usługę i wtedy to wielkich niespodzianek nie ma.Blido, mnie już każdy operator skroił.
Ale zmuszają Cie do doladowania nie wtedy, gdy Ty sobie tego zyczysz, ale wtedy kiedy oni tego sobie życzą. Ja juz zapomnialem o tym systemie, bo jak mi sie konczy kasa to laduje za 10/20PLN i znow korzystam az sie skonczy i dalej nabijam- wtedy gdy potrzebujeSundance_kid pisze:Masz 5 czy 7 dni na doładowanie konta, wtedy nie kradną![]()
co kto lubi. każdy w ofertach szuka czego innego i czego innego oczekuje dla mnie osobiści oferta przeciętna nie mówiąc już o idiotycznym sposobie reklamowania swoich usług. Ja osobiście potrzebuję czegoś innego od sieci. w tej chwili tylko oferta orange mi tak sobie odpowiada ale do ideału jej dużo brakuje tak jak i każdejAle zmuszają Cie do doladowania nie wtedy, gdy Ty sobie tego zyczysz, ale wtedy kiedy oni tego sobie życzą. Ja juz zapomnialem o tym systemie, bo jak mi sie konczy kasa to laduje za 10/20PLN i znow korzystam az sie skonczy i dalej nabijam- wtedy gdy potrzebuje Czasem gadam mnie, czasem wiecej i zawsze mam swobode. Na takiej zasadzie dzialaja od dawna prepaidy za granica - szkoda, ze w Polsce tylko jedna firma zdecydowala sie na to.
Na gsmonline pisza, ze maja juz okolo 100tys uzytkownikow. Przedluzyli tez promocje 15PLN dla kazdego.
Otóż tososen86 pisze:co kto lubi.
Reklama to dla mnie akurat sprawa zupelnie nieistotna. Ale jesli chodzi o ten element to chyba zadna siec komorkowa nie pobije w <font color="#FF00BB"><b>»»nie obrażamy innych!!!««</b></font> reklamy simplusa w ktoej gosci ubrani na czarno rodem z Blues Brothers pytaja "Chcecie hit?"sosen86 pisze:każdy w ofertach szuka czego innego i czego innego oczekuje dla mnie osobiści oferta przeciętna nie mówiąc już o idiotycznym sposobie reklamowania swoich usług.
Eee tam dla mnie była dobra i można powiedzieć, że najlepsza na świecie.sosen86 pisze:oferta orange mi tak sobie odpowiada ale do ideału jej dużo brakuje tak jak i każdej
To przyjrzyj się wpmobi.pl - rozmowy przy standardowych doladowaniach to 49gr, tania transmisja danych, 100MB transferu na poczte i portal wp - naprawde ciekawa oferta - tylko szkoda, ze nie zadbali o odpowiedniej reklamie i systemie dystrybucji doladowan.sosen86 pisze:Każdy wybiera to, co lubi mnie jak na razie żadna inna sieć do siebie nie przeciągnie, no chyba że da ciekawą ofertę z tanią transmisją danych, smsami i rozmowami :-P z naciskiem na transmisję danych.
Nie trzeba zwracać uwagi na reklamy. Wielu moich znajomych ma już Mobilkinga, niekoniecznie tych "prawdziwych facetów"sosen86 pisze:nie mówiąc już o idiotycznym sposobie reklamowania swoich usług
Ale ogólnie dosyć drogo. a co do transmisji danych t orange w pakiecie wychodzi 100 kb za 5 groszy czyli i tak drożejTo przyjrzyj się wpmobi.pl - rozmowy przy standardowych doladowaniach to 49gr, tania transmisja danych, 100MB transferu na poczte i portal wp - naprawde ciekawa oferta - tylko szkoda, ze nie zadbali o odpowiedniej reklamie i systemie dystrybucji doladowan.
dokladnie, zreszta kto sie slucha tego co mu mowia w reklamachBlido pisze:Nie trzeba zwracać uwagi na reklamy. Wielu moich znajomych ma już Mobilkinga, niekoniecznie tych "prawdziwych facetów"sosen86 pisze:nie mówiąc już o idiotycznym sposobie reklamowania swoich usług
No z tym bym nie przesadzał. Owszem, startery sa wszędzie, ale doładować to można raczej tylko przez internettemp333 pisze:Bardzo ciekawe jest to, że w chwili obecnej dużo łatwiej kupić starter/doładowanie Mobilkinga niz prepaida wielkiej trojcy.
Świętej trójcy?Blido pisze:Szukałem doładowań i nigdzie nie było,