Radiówka jak to działa???
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Radiówka jak to działa???
Korzystam z netu przez iplusa, ale nie o to chciałem pytać. Słyszałem plotkę, że można korzystać z netu radiowego "bez abonamentu" tzn wystarczy karta wi-fi (którą posiadam, nawet dwie) i można korzystać do bólu. Czy to jest fakt czy tylko plotka??? Kolega mówi, że z tego korzysta.
Pozdrawiam
Paweł
Pozdrawiam
Paweł
- kemott1
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Radiówka jak to działa???
Można, jeśli administrator słabo zabezpieczył sieć.
gc75e , es75 AKCJA PAJACYK , >> DZIECI NEOSTRADY<<
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Jeżeli masz abonament iPlusa, to możesz korzystać (z tego co wiem) z HotSpotów Plusa w ramach tego abonamentu gratis.PawełSt pisze:Korzystam z netu przez iplusa, ale nie o to chciałem pytać. Słyszałem plotkę, że można korzystać z netu radiowego "bez abonamentu" tzn wystarczy karta wi-fi
Szczegóły na stronach Plusa pod hasłem HotSpoty.
A lista HS jest w przyklejonym wątku http://www.bez-kabli.pl/ftopic1679.html
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
to sa oczywiscie plotki...jeszcze nikt na swiecie nie skorzystal z neta za darmo tylko dla tego ze mial sieciowke. ogarnij sie czlowieku! plac abonament i ciesz sie zyciem!
pzdr
pzdr
- magmike
- Specjalista bezprzewodowy-senior
No nie przesadzaj. Jak masz laptopa z wi-fi i jesteś w zasięgu darmowego hotspota to w czym problem?ikw pisze:to sa oczywiscie plotki...jeszcze nikt na swiecie nie skorzystal z neta za darmo tylko dla tego ze mial sieciowke.
pozdrawiam, magmike
-
Bzdury Waść piszesz i tyle.ikw pisze:to sa oczywiscie plotki...jeszcze nikt na swiecie nie skorzystal z neta za darmo tylko dla tego ze mial sieciowke. ogarnij sie czlowieku! plac abonament
Poczytaj trochę o usłudze iPlus czy np. Blueconnect i potem pisz.
Poczytaj też o darmowych hot-spotach w centrach miast czy np na wyższych uczelniach!!
Sam z tego korzystam co jakiś czas, więc nie mów, że nikt nie korzysta.
A na drugi raz przed wymyślaniem komuś "ogarnij sie czlowieku!" sprawdź dokładnie temat!
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
hmmm
no kto jak kto ale ty bliski powinienes sie juz znac troche na zartach.
poozatym kilka tego typu - no moze nie tak wyraznych - postow zamiescilem.
oczywiscie ze mozna korzystac bez problemu...nawet z neta w zegarku elektronicznym jak ktos ma. raczej moja uwage zwrocil inny motyw, a mianowicie to ze ktos cos uslyszy...kupuje sprzet ...i polata sobie za darmo tydzien - bo predzej czy pozniej ktos sie skapuje. bez sensu. tak jak podlaczanie sie do kablowek ...normalna zwykla kradziez.
no kto jak kto ale ty bliski powinienes sie juz znac troche na zartach.
oczywiscie ze mozna korzystac bez problemu...nawet z neta w zegarku elektronicznym jak ktos ma. raczej moja uwage zwrocil inny motyw, a mianowicie to ze ktos cos uslyszy...kupuje sprzet ...i polata sobie za darmo tydzien - bo predzej czy pozniej ktos sie skapuje. bez sensu. tak jak podlaczanie sie do kablowek ...normalna zwykla kradziez.
-
zgadza sie i na dodatek jest karalna a Admini bardzo tego nie lubia a namierzenie takiego delikwenta jest dziecinnie proste wystarczy laptop z WI-fi .Pozdro....normalna zwykla kradziez.
SR1435VP2Intel | Xeon 2,8GHz/800MHz, 1MB Cache | RAM: DDR 1GB (2 X 512 DDR 266 MHz ECC Reg) | HDD: 2 x 120GB SATA150 | CD-RW: 52/32/52 | FDD: 3,5"
-
Jakoś nawet po tym jak napisałeś, że to żart nie widzę tego po Twoim poście.ikw pisze:hmmm
no kto jak kto ale ty BliSki powinienes sie juz znac troche na zartach.

A to że Twoje posty są często zaczepne to fakt, ale do tej pory zazwyczaj były w temacie (i zawierały w większości prawdę) a w tym wątku nie do końca

Mam nadzieję, że nie piszesz o HotSpotach??metysss pisze:zgadza sie i na dodatek jest karalna a Admini bardzo tego nie lubia

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
Nie. Mialem na mysli normalne sieci wlan nie HotSpot .
)

SR1435VP2Intel | Xeon 2,8GHz/800MHz, 1MB Cache | RAM: DDR 1GB (2 X 512 DDR 266 MHz ECC Reg) | HDD: 2 x 120GB SATA150 | CD-RW: 52/32/52 | FDD: 3,5"