Moderator: Moderatorzy
W twoim wypadku to niekoniecznie może być spadek transferu, ale przełączenie się na gprs. 5-6 KB/s to są prędkości właśnie gprs... Może też być zwykłe przycięcie transferu, jak trochę ściągasz, ale w to raczej nie wierzę...Loras pisze:Ja mam niski transfer od 2 tygMyslalem ze od 1st sie to zmieni a tu lipaa
wczesniej mialem transfer na poziomie 18-24KB/s a teraz jakies 5-6KB!!! naszczescie zdazylem sciagnas 2,5Gb:D <iPlus Bydgoszcz> Chyba przejde sie do plusa...
Mi też się jakoś nie chce wierzyć w to, co tobie powiedzieli. Gdyby nadajnik był uszkodzony to raczej by w ogóle nie było internetu, ale jak oni wiedzą, że jest uszkodzony, to powinien być wyłączony... Moim zdaniem to sobie mogą takie bajki zatrzymać dla siebie.TomekŁódź pisze:Dzwoniłem do działu technicznego iPlus koleś mnie spytał o dokładne miejsce gdzie używam telefonu. Chwilę poczekałem i powiedział że ostanio restartowali jeden z dwóch nadajników w mojej lokalizacji i prawdopodobnie jeden jest niesprawny i wszystko idzie na jeden i stąd te problemy.
Powiedział że w ciągu 24h powinno być OK. Zobaczymy ale jakoś wątpię i coś mi się zdaje że po Orange przeszedł czas na iPlusa i na kłopoty z nim
To napisałem ja, ale teraz to już cofam:('Enzo pisze: U siebie zauważyłam coś co ktoś już wcześniej opisał czyli, przy IP kończącym się na: 100.181 lub 100.182 wszyskto działa ekstra, na każdym innym IP jest bardzo słabo.