Toshiba Portégé G900
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Toshiba Portégé G900
Witam! Czy ktoś wie jak zainstalować JAVE w Toshibie G900? 

- bob
- Guru bezprzewodowy
Wejdź Toshibą na stronę http://java.com/pl/ i zainstaluj ją automatycznie.
-
No wiec tak! weszłam na strone którą mi podałeś próbowałam ściągnąć jave ale nic z tego, pokazuje sie komunikat że ta java nie pasuje. Może trzeba coś skonfigurować? Konkretnie chodzi mi o to żebym mogła grać na kurniku.
-
Witam wszystkich użytkowników Tośki g900. Mam pytanie: czy u was dźwięki dobiegające z tylnego głośniczka też są takie cichutkie i raczej niskiej jakości? Czy istnieje jakiś sposób na poprawienie tego (jakieś sterowniki?)...
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Proponuję zainstalować Operę 9.5 i korzystać jako domyślnej przeglądarki. Gry powinny pójśćMadziula pisze:[...]Konkretnie chodzi mi o to żebym mogła grać na kurniku.

Wszystko zależy od oczekiwań. Na pewno G900 nie posłuży jako głośnik na dyskotece, do rozmów przez skype osobiście używam zestawu słuchawkowego bo jest wygodniejszy. Oczywiście nie jest to też dźwięk stereo - dlatego "raczej niskiej jakości". Wszystko zależy od ceny - jeżeli ktoś chce mieć multimedialną zabawkę to musi trochę więcej zainwestować. Jak dla mnie jest bardzo przydatna, pozwala mi uzyskać dostęp do netu w kawiarniach, hotelach lub po prostu na ulicy.dario70 pisze:[...]czy u was dźwięki dobiegające z tylnego głośniczka też są takie cichutkie i raczej niskiej jakości? [...]
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Posty na temat Opery wydzielam tu: Opera 9,5mar_kow pisze:Proponuję zainstalować Operę 9.5
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
Witam
moja toshiba nie chce się czasem łączyć z numerami spoza listy kontaktów. wiecie może co jest przyczyną?
moja toshiba nie chce się czasem łączyć z numerami spoza listy kontaktów. wiecie może co jest przyczyną?
-
Siema
Mam pytanko Chce sobie kupić telefon Toshiba G900. Co trzeba skonfigurować (zrobić) aby podkręcić troche dźwięk, obraz itp...
Z góry dzięki

Mam pytanko Chce sobie kupić telefon Toshiba G900. Co trzeba skonfigurować (zrobić) aby podkręcić troche dźwięk, obraz itp...
Z góry dzięki

-
witajcie
niedawno kupiłem sobie toshibę ale używaną z wgranym wm6.1 i nie mogę znaleźć plików ktore przesyłałem przez bluetooch`a. czy ktoś mi może pomóc bo zaczyna mi się wyświetlać informacja o za małej ilości pamięci
niedawno kupiłem sobie toshibę ale używaną z wgranym wm6.1 i nie mogę znaleźć plików ktore przesyłałem przez bluetooch`a. czy ktoś mi może pomóc bo zaczyna mi się wyświetlać informacja o za małej ilości pamięci

Ostatnio zmieniony 2009-09-23, 19:37 przez steku, łącznie zmieniany 1 raz.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Moje urządzenie/moje dokumenty bezpośrednio lub być może w połączeniach. Ewentualnie w programach masz wyszukaj (ikona lupy) Tak jest w 6.1PLsteku pisze:czy ktoś mi może pomóc bo zaczymna mi się wyświetlać informacja o zamałej ilości pamięci
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!