Witam
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Witam
Też witam. Też jestem nowy. Pewnie będę tu tylko przez chwilę, do czasu aż znajdę rozwiązanie mojego problemu. Już kiedyś miałem założone tutaj konto (bardzo mi pomogliście wtedy), ale pozapominałem hasła i założyłem nowe konto 

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
gerwazy witaj na forum 

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Dlaczego zatem nie skorzystałeś z opcji przypomnij hasło? Napisz do manie na PW, to odzyskamy Twoje stare konto, bo to będzie musiało w myśl regulaminu być zamknięte.gerwazy pisze:Już kiedyś miałem założone tutaj konto (bardzo mi pomogliście wtedy), ale pozapominałem hasła i założyłem nowe konto
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.