Okres rozliczeniowy miałem do wczoraj,dzień wcześniej zacząłem zasysać,i przepchałem około 7300 MB (w sumie w obie strony,więcej nie dałem rady z uwagi na brak czasu).
Nie przycięło.
A jak u Was to wygląda ?
Moderator: Moderatorzy
Masz rację,sprawdziłem w eboku - machnąłem się o jeden dzień do tyłu - do dzisiaj mam cykl,to jeszcze lepiejEngelbert pisze:Teraz nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że pierwsze cykle w miesiącu zaczynają się 1 i 5, i że nie ma pośrednich.
To jedziesz stary, bo jak 8 giga jest w abo to sam sie chetnie na chwile przesiąde i przedłużke za poł ceny bede chciał:P Choć jakość plusa jest marna;/ w porownaniu do fioletowychPatryk_ pisze:Masz rację,sprawdziłem w eboku - machnąłem się o jeden dzień do tyłu
Dzisiaj już siedzę w domu na wiosce,więc tylko EDGE - nie da rady niestety dociągnąć do 8 GBkrystianb pisze:To jedziesz stary,
Fioletowi też już są na równi pochyłejkrystianb pisze:Choć jakość plusa jest marna;/ w porownaniu do fioletowych
Własnie ciesze sie 1Mb online prepaid gdy w plusie o tej porze 300k to szyt marzeń... W tej chwili wstrzymuje sie z przedłuzeniem umowy w plusie, czekam czy czasem nie wykorzystają pozwolenia na bts w miejscu z ktorego pochodze, bo tam choć czesto nie bywam tez mi stały net potrzebny... Koniec OFa.Patryk_ pisze:Fioletowi też już są na równi pochyłej
Ja dostałem gratisowe 0,5GB, z przycięciem spóźnili się kilka dni. A zwykle są bardzo dokładni.Patryk_ pisze:A jak u Was to wygląda ?
A mi przycięli w tym miesiącu o jakieś 100MB za późno. Ale może temu że ściągałem ze strony plik 200MB i szybciutko to poszłopidsud pisze:Ja dostałem gratisowe 0,5GB, z przycięciem spóźnili się kilka dni.
A mi z kolei przez poprzednie dwa miesiące (teraz mam założony limit) ucinali skrupulatnie po przekroczeniu zaledwie o 20-30MB. Zatem widać, że maszynka do cięcia nie jest taka idealna....krystianb pisze:No mi 2 miesiące po poł giga dawali....
Przychylam się do wniosku - w dniu dzisiejszym testowałem Playa i Plusa w Białymstoku w kilku lokalizacjach. I tak:Patryk_ pisze:Fioletowi też już są na równi pochyłej
I znow bug na forum bo to nie ja napisałem tylko Patryk_. Ale i tak zamienie iplusa na playa, a jutro sie pójde pośmiać z tego co mi bedą chcieli w plusie wepchać. Zdam relacje.tomi81 pisze:krystianb napisał/a:
Fioletowi też już są na równi pochyłej
Pewnie w związku ze zmianą limitów mają jakieś problemy. Ja dzwoniłem dziś do BOK aby zmienić plan na 75zł z 4GB, a Pan mówi że mogę dopiero w 2010 jak mi się umowa skończylukasz87 pisze:Heh mi też w tym okresie nie zmniejszają, a przekroczyłem już 150MB. Jedno co mi się nie podoba, nowe plany cenowa i limity nie obowiązują poprzednich klientów czyli płacę 110zeta, a mam 4GB...
Nie ma takiego planu, jest iPlus Prywatnie 75zł z limitem 3GB.Ja dzwoniłem dziś do BOK aby zmienić plan na 75zł z 4GB
Można pójść dalej - podpisałeś umowę, zaakceptowałeś jej warunki - to siedź cicho..."Podpisałeś umowę to siedź cicho!"
Jak najbardziej jest to niemoralne a pan X ma prawo czuć się oszukanym i gorszym klientem, a powinno być inaczej. To o starych klientów powinno się zabiegać. Ale sami na tym stracą, bo gdy pan X będzie miał szansę np: na internet w Play to ją wykorzysta a pan Plus straci klienta;)clf pisze:pan X ma dziś limit 4GB bo jest starym klientem, pan Y 8GB dziś w dniu podpisanie umowy, a obaj płacą za usługę tyle samo?
Ale czasem pan X ma jeszcze rok umowy i wtedy się tylko strasznie denerwujeBoras pisze:To o starych klientów powinno się zabiegać. Ale sami na tym stracą, bo gdy pan X będzie miał szansę np: na internet w Play to ją wykorzysta a pan Plus straci klienta;)
Bardzo dobry pomysłBoras pisze:robi cesję i jego frustracja przechodzi na Pana Z![]()
Ja juz w garbate aniołki wierzyć przestałem i jednyną skuteczną petycje do plusa napisałem - wypowiedzenie sie nazywa.YaHooo pisze:Ale ja jako Pan X mam nadzieję, że przez ten rok się w Plusie zmieni nieco
Cóż pożyjemy i zobaczymy. Ja już to pisałem dużo razy, ale mam nadzieję, że za jakieś 10 miesięcy dadzą mi konkretną ofertę przedłużeniowąEngelbert pisze:w limitach dla starych userów dalej bez zmian, niestety.