Rady do modsemu ES 75
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Rady do modsemu ES 75
Witam jak sobie radzicie ze zrywającymi połączeniami w modemie Siemens ES 75 czy da się w nim wreszcie aktualizwać firmware jest port RS .
Mam jeszcze jedne pytanie kupiłem ten modem na Allegro ale czy mogę oddać taki modem do serwisu wiem że gwarancja jest na niego mam ją ale czy uznają ją ?
Mam jeszcze jedne pytanie kupiłem ten modem na Allegro ale czy mogę oddać taki modem do serwisu wiem że gwarancja jest na niego mam ją ale czy uznają ją ?
-
- Użytkownik forum
Re: Rady do modsemu ES 75
no i jak zwykle nic nikt nic nie wie
-
- Mistrz bezprzewodowy
-
- Początkujący użytkownik forum
Rady do modemu ES 75
Po prostu oddaj modem do serwisu - jeśli masz kartę gwarancyjna i dowód zakupu nie będzei kłopotu.
Mój modem po aktualizacji firmwaru i wymianie płyty głównej ani razu sam nie rozłączył połączenia - wszystko bezpłatnie i w ramach gwarancji.
Naprawdę nie ma co się użerać z rozłaczaniem połączeń...
A... zadzwolnili do mnie z ery i przeprowadzali ankietę na temat blueconnecta - i na koniec proponowali oddanie modemu do serwisu w celu aktualizacji oprogramowania...
Mój modem po aktualizacji firmwaru i wymianie płyty głównej ani razu sam nie rozłączył połączenia - wszystko bezpłatnie i w ramach gwarancji.
Naprawdę nie ma co się użerać z rozłaczaniem połączeń...
A... zadzwolnili do mnie z ery i przeprowadzali ankietę na temat blueconnecta - i na koniec proponowali oddanie modemu do serwisu w celu aktualizacji oprogramowania...
wilkq
Blueconnect 0,5 GB - Modem Siemens ES 75 - Max 27 KB

-
Witam kupilem ten modem w piatek w erze ale jak <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> odpukac wszystko dziala ok (nic nie rozłącza) ale moze o czyms nie wiem! tzn czy te modemy maja jakies wady i tzreba je aktualizowac w erze czy cos takiego??
-
- Użytkownik forum
Modemy te mają jedyną wadę fabryczną poprostu zrywają połączenia
Do kolegi wyżej ale ja mam modem w Orange i ten modem nie posiadał simlocka jak go oddam do serwisu to czy mi założą simlocka ?
Do kolegi wyżej ale ja mam modem w Orange i ten modem nie posiadał simlocka jak go oddam do serwisu to czy mi założą simlocka ?
- kemott1
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Nie powinni założyć. Siemens MC75 firmware update
Miałem nawiązane połączenie 56 godzin tym modemem, więc jeśli mają taką wadę, że się rozłączają to tego nie zauważyłem
Miałem nawiązane połączenie 56 godzin tym modemem, więc jeśli mają taką wadę, że się rozłączają to tego nie zauważyłem

gc75e , es75 AKCJA PAJACYK , >> DZIECI NEOSTRADY<<
-
proszę o linkę do opragramowania mc35i terminal jeśli ktoś
morze
mi
pomuc
to z góry dziękuje

- kemott1
Sterownki możesz ściągnać tutaj,a oprogramowanie jeśli chcesz to prześlij mi na pw swój e-amil.
-
dzięki za pomoc mój imejl to [email protected]
-
Gwarantem jest firma Siemens - jeśli modem był zakupiony nie w erze to nie mają prawa założyć simlocka - natomiast jeśli modem jest z promocji ery - a był ściągnięty simlock poza oficjalnym salonem Siemensa mogą być problemy z uznaniem jakiejkolwiek gwarancji...tommy pisze:...mam modem w Orange i ten modem nie posiadał simlocka jak go oddam do serwisu to czy mi założą simlocka ?
Ale wracając do update firmwaru - modem po niej nie zerwał ani razu połaczenie

wilkq

-
- Użytkownik forum
Modem bez simlocka dostałem od Ery
- kemott1
Pytałem się w salonie firmowym ,aby oddac ten modem na gwarancje potrzebna jest TYLKO gwarancja na papierku (oczywiscie mają być stemple itd..)tommy pisze:Mam jeszcze jedne pytanie kupiłem ten modem na Allegro ale czy mogę oddać taki modem do serwisu wiem że gwarancja jest na niego mam ją ale czy uznają ją ?