Witam,
Mam problem z w/w routerem mianowicie po instalacji i konfiguracji internet chodzi normalnie po kablu jednak jak polacze sie przez wifi nie moge wejsc na niektore strony (np allegro, google dziala poprawnie www.wbk.pl juz sie nie laduje) lub nie moge pobrac pikow chociaz 35MB aktualizacja windowsa pobrala sie bez problemu. Nie mam pojecia czy jest cos zle ustawione czy jakies inne problemy
TP-W8901G problem z WiFi
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- bob
- Guru bezprzewodowy
-
Re: TP-W8901G problem z WiFi
tylko tam problem rozwiazala zmiana przegladarki u mnie to nic nie daje:/ zarowno fire fox i IE jest ten sam problem
system operacyjny to vista basic
system operacyjny to vista basic
- bob
- Guru bezprzewodowy
Zauważyłem ale to jest bardzo tajemnicze z tymi WiFi. Jakby można było na innym systemie jeszcze sprawdzić...fikus188 pisze:tylko tam problem rozwiazala zmiana przegladarki u mnie to nic nie daje:/
-
ale dziwne bo jak przejde sie z laptopem na rynek gdzie jest darmowy net przez wifi to mi wszystko chodzi bez problemu pomimo tego, ze mam slaby zasieg a tutaj do routera mam 100cm i na allegro moge wejsc ale juz na wbk nie lub np na strony ktore sa na serwerach domenomani
przed chwila chcialem poprac aktualizacje firefoxa i tez nie da rady chociaz na ich strone wejsc moge
przeinstaluje na xp bo gdzies w domu lezy ale jak by ktos mial jeszcze jakis pomysl bo moja wiedza na temat konfiguracji jest znikoma i troche sie nakombinowalem by to ustawic zeby <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> net chodzil wiec moglem niechcacy cos przestawic
przed chwila chcialem poprac aktualizacje firefoxa i tez nie da rady chociaz na ich strone wejsc moge
przeinstaluje na xp bo gdzies w domu lezy ale jak by ktos mial jeszcze jakis pomysl bo moja wiedza na temat konfiguracji jest znikoma i troche sie nakombinowalem by to ustawic zeby <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> net chodzil wiec moglem niechcacy cos przestawic