Era zniknie z rynku?
Moderator: Moderatorzy
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Era zniknie z rynku?
Widać po nadajnikach, że mają problem. Mimo, że w Łodzi mają zatrudnić 500 nowych konsultantów telefonicznych.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Jak Idea stała się Orange to też były pogłoski, że inni operatorzy się przebrandują. Pozyjemy zobaczymy.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Ja to słyszałem, że Era ma być T-Mobile wcześniej niż Idea Orange. Wyszło inaczej.
Na marginesie to niektórzy dalej żyją Ideą. Ostatnio gość w sklepie komputerowym walił idea i idea. Po chwili załapałem, że o Orange mu chodzi.![:]](./images/smilies/splash.gif)
Na marginesie to niektórzy dalej żyją Ideą. Ostatnio gość w sklepie komputerowym walił idea i idea. Po chwili załapałem, że o Orange mu chodzi.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Dziwne, że po tak długim czasie jeszcze się nie przyzwyczaił. Chociaż niektórzy do dzisiaj na stówę mówią "milion"ja.michal pisze:Ostatnio gość w sklepie komputerowym walił idea i idea. Po chwili załapałem, że o Orange mu chodzi.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Moja 98-letnia babcia liczy nadal w milionach,ale ją można z racji wieku zrozumiećBlido pisze:Chociaż niektórzy do dzisiaj na stówę mówią "milion"

[ Dodano: 2008-12-10, 17:29 ]
Może po rebrandingu T-Mobile nie będzie sobie mogło pozwalać na olewanie klientów
- bob
- Guru bezprzewodowy
Zmiana koloru myślisz, że coś zmieni?Patryk_ pisze:Może po rebrandingu T-Mobile nie będzie sobie mogło pozwalać na olewanie klientów

Może się nie myli?Patryk_ pisze:Moja 98-letnia babcia liczy nadal w milionach,ale ją można z racji wieku zrozumieć![]()

- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Powinni bardziej dbać o nową markę.bob pisze:Zmiana koloru myślisz, że coś zmieni?
Era była od dłuższego czasu skazana na śmierć,więc olewano jej wizerunek,może by wraz z T-Mobile wkroczyła nowa jakość do sieci PTC

Tak tylko gdybam

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Koło 28 lat miał.Blido pisze:Dziwne, że po tak długim czasie jeszcze się nie przyzwyczaił.
Jakoś po Orange za specjalnie nie widać było.Patryk_ pisze:Może po rebrandingu T-Mobile nie będzie sobie mogło pozwalać na olewanie klientów![]()
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Olewanie klientów, to głównie zasługa ludzi, którzy pracują w danej firmie ale ludzie po tym zabiegu się nie zmienią.Patryk_ pisze:Może po rebrandingu T-Mobile nie będzie sobie mogło pozwalać na olewanie klientów

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Mogą dostać nowe wytyczne od szefostwaBliSki pisze:Olewanie klientów, to głównie zasługa ludzi, którzy pracują w danej firmie ale ludzie po tym zabiegu się nie zmienią.

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Patryk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Ja bym powiedział raczej - kiepskiego zarządzania. Kierownictwo, szczególnie kiepskie, można łatwo zmienić.BliSki pisze:Olewanie klientów, to głównie zasługa ludzi, którzy pracują w danej firmie ale ludzie po tym zabiegu się nie zmienią.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Jo_gurt, łącznie zmieniany 1 raz.