Wczoraj zainstalowałem z ciekawości. Bo coś co wzbudziło 18 stronicową debatę musi być coś warte. I co? Doszedłem do wniosku, że lubię już managery. Janek222 jesteś BOSKI!!!!
Jak by co to chętnie się włączę w ten projekt. Tymczasem takie moje uwagi - skoro projekt jest taki super to warto zrobić jeszcze superaśniej:
1. Błąd jak nie ma jeszcze konfiguracji i się wybiera modem - radio-lista po prawej jest inicjowana poza zakresem (tak się domyślam - uruchom bez plików konfiguracji i sprawdź)
2. By się dało smsy zaznaczyć wiele na raz i kasować. A najlepiej też przenosić gdzieś albo kopiować w formacie tekstowym coś w stylu:
>rok/miesiąc/dzień godzina/minuta/sekunda czy_wysłany/odebrany numer_tel._nadawcy/odb nazwa_z_książki_tel_nad./odb
>Treść smsa w nowej linii
3. By dało się gdzieś klikaczem zlikwidować opcje zamknij system i uruchom ponownie - bo się ciągle boję, że je włączę przypadkiem jak tyle rzeczy poodpalanych.
A może by tak jeszcze wzbogacić o VPN - by można bezpiecznie..

Przydatna też mogłaby być funkcja śledząca czy jest połączenie, a nejlepiej czy jest ping pod wybrany adres i jak nie ma przez jakiś czas to rozłączająca połączenie. I taka która wykrywa, że jest rozłączone i od razu z automatu łączy. Razem dawały by coś takiego co utrzymuje stale połączenie.