Polecam www.wyszukiwarkamp3.eu - mozna sciagnac wszystkie mp3 - ich zrodlo to wlasnie wrzutaYaHooo pisze:Tak właśnie jest. Co do tych serwisów to czasem można posłuchać jakiejś piosenki na Wrzucie. Można znaleźć jakiś nowy zespół

Moderator: Moderatorzy
Polecam www.wyszukiwarkamp3.eu - mozna sciagnac wszystkie mp3 - ich zrodlo to wlasnie wrzutaYaHooo pisze:Tak właśnie jest. Co do tych serwisów to czasem można posłuchać jakiejś piosenki na Wrzucie. Można znaleźć jakiś nowy zespół
Jaki zamulony?artureal pisze:neostrada 1GB
OT się zrobi, zawsze mozna lepszy/inny router z managerem pasma zastosować (www.draytek.pl) albo zablokować n-k, youtube, mobilia, czy co tam jeszcze trzeba z panelu administracyjnego obecnego routera (nie wiem czy w LiveBoxie się tak da zrobić).artureal pisze:że router jest tylko na cztery kompy
Od czego masz nasze forum?artureal pisze:Nie jestem aż tak biegły, zwłaszcza jeśli chodzi o routery
Jednak to OT się zrobi więc załóż nowy wątek z pytaniem o ograniczanie pasma na routerze ?????? wtedy będzie można cos pomóc jak pisałartureal pisze:OT - niekoniecznie. Ludzie wybierają, jaki chcą mieć internet
ja.michal pisze:Piszesz co za maszyna i się działa .
A co tu litość ma do rzeczy. Nie jestem zwolennikiem całkowitego blokowania, ograniczanie pasma byłoby lepsze ale u mnie w robocie n-k, pomponik i podobne serwisy są 24h/dobę "deny". Hasło do routera nie jest znane nikomu bo mamy centralne zarządzanie.artureal pisze:Nie macie litości dla dziewczyn,