Rozeslanie internetu do psp przez Wi-Fi

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: Rozeslanie internetu do psp przez Wi-Fi

Post autor: YaHooo »

Zygizagi pisze:Ale u mnie jest tylko takie coś
Mi się wydaje, że to nie jest ten program. Ty uruchamiasz jakiś Wireless Manager. Pozwala on na włączanie karty sieciowej, bluetooth. A Ty potrzebujesz odszukać program za pomocą którego możesz połączyć się z siecią wi-fi.

Ps. To jest laptop HP?
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Zygizagi
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Zygizagi »

Mam ASUSA F3Sseries
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

No to niestety nie wiem, czy Asus daje te oprogramowanie, czy jakieś inne. Jednak nie podlega wątpliwości, że oprogramowanie które zainstalował Asus musisz wyłączyć. Wtedy powinny się te zakładki pojawić. No chyba, że w Viście to ICS się jakoś inaczej załącza.
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Zygizagi
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Zygizagi »

Robiłem i kolegi ad hoca tyle, że na laptopie HP system też vista i tam tą sieć było widać a na moim laptopie sieć nie jest widoczna pisze tylko, że oczekuje na połączenie urządzeń ale one jej nie widzą:/
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Zygizagi a łączyłeś się z siecią z tego laptopa na którym ją zakładałeś? Bo jak się nie połączysz z siecią najpierw na tym komputerze na którym ją zakładałeś to na innych komputerach nie zobaczysz nic.
ODPOWIEDZ