Witam!
Jestem niezbyt szczesliwym posiadaczem visty 64 bit i karty sieciowej Pentagram Hornet WiFi PCI 11G (P 6121-L4) i posiadam typowy dla visty lag - spike w grach on-line. Doczytalem sie ze jednym ze skuteczniejszych form walki z tym szajsem jest zmiana sterownikow z vistowskich na te pod xp - jednak kiedy uruchamiam setup do tych pod xp (po wczesniejszym usunieciu driverow vista) i setup sie konczy - w menedzerze nadal mam niezainstalowane urzadzenie sieciowe;/
Moje pytanie - jest jakis sposob zeby wgrac te drivery xp? Albo wyodrebnic je ze setupu i potem wgrac? Szukam juz dlugi czas u wujka googla ale nic nie moge znalezc:(
Pozdrawiam i z gory dziekuje
Pentagram Hornet + drivery + vista 60 sec spike
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Pentagram Hornet + drivery + vista 60 sec spike
Można zainstalować ręcznie pliki .inf które można wyodrębnić z instalatora. A spróbuj zajrzeć do katalogu tymczasowego do którego instalator wypakowuje swoją zawartość. Katalog ten w WinXP to c:\Documents And Settings\nazwa_użytkownika\Ustawienia lokalne\Temp Gdzie to jest w Viście nie mam pojęcia. Ale możesz sprawdzić ten katalog.Szmitex pisze:jest jakis sposob zeby wgrac te drivery xp?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)