No to dobrze.Patryk_ pisze:Oczywiście przy 6m maszcie będzie odgromówka.

Moderator: Moderatorzy
No to dobrze.Patryk_ pisze:Oczywiście przy 6m maszcie będzie odgromówka.
To,co teraz mam na dachu,wystaje na 3,5 m.Patryk_, a pozwolenia budowlane są?
No właśnie, a ty coś o 6m mówiszPatryk_ pisze:Do 3 m wolno
Jak będzie 6m,to i będzie zgłoszenie - w końcu maszt biorę ze sklepu,kompletny,z "papierami" (dane techniczne konstrukcji,etc.).Jo_gurt pisze:a ty coś o 6m mówisz
Kod: Zaznacz cały
ping adresIP/stronaWWW -n 20 -l 2000
Owszem nadaje się - tylko do jednych gier bardziej, do innych mniej. Tak więc proszę nie zrażać ludzi do internetu GSM ok?ja.michal pisze:Drakon81, internet komórkowy nie nadaje się do grania w gry online. Za duże pingi. [/code]
Nawet do Ogame się nie nadaje a co tu dopiero o CS czy podobnych grach mówić. Oczywiście mówię o grze na poważnie a nie dla zabicia czasu.krzyhu pisze:Owszem nadaje się - tylko do jednych gier bardziej, do innych mniej.
No to graj w CSa, Wolfa czy inną dynamiczną przez sieć GSM.krzyhu pisze:Owszem nadaje się - tylko do jednych gier bardziej, do innych mniej.
Nie zrażam do internatu GSM. Tylko po co gadać ludziom, że się da spokojnie grać jak prawdopodobni nie da. Po co ludzie mają się na koszty narażać i jeszcze mieć pretensje do ludzi na forum, że im powiedzieli, że się da a teraz nie działa.krzyhu pisze:Tak więc proszę nie zrażać ludzi do internetu GSM ok?
Właśnie. Na publicznych kiszka.tomok7 pisze:jak ktoś zrobi serwer
Dać się da ale co to za gra. Dobre serwery w większości przypadków odrzucają osoby z pingiem wyższym niż 150 a komfortowa gra kończy się przy pingu 70-80ms do serwera.tomok7 pisze:mam ping ok 250 w CS-a jak najbardziej da się grać
To typowy przykład serwera postawionego na neostradzie do czegoś większego niż duel (UT).tomok7 pisze:jak ktoś zrobi serwer ping waha się na poziomie 200-290
No tak,każdy potencjalny user łącza komórkowego nie widzi świata poza gramikrzyhu pisze:Tak więc proszę nie zrażać ludzi do internetu GSM ok?
Nie trzeba grać na wielkiej mapie. Np. CS w dwie osoby na mapach typu aim lub awp jest całkiem fajny.ja.michal pisze:Z resztą co za granie w 2-3 osoby jak mapa wielka.
Hehe, dzięki za pomoc, czyli rezygnuje z fify, skoro Ty masz lagi na Neo, to co dopiero ja na HSDPA.To wygląda tak, jak byś grał z kimś z zagranicy. Tzn możesz mieć lagi, w sumie lagi będą na pewno przy łączu komórkowym (ja na Xbox-ie 360 i neostradzie mam lagi (czasem) grając z ludźmi z Niemiec).
Wiem wiem, hehe chyba mnie źle zrozumiałeś, wiem jak się gra, tylko nie wiem czy pogram na HSDPA przez neta.Jeśli chodzi o granie to musisz mieć bodajże konto (przy FIFIE) na stronie EA.
No właśnie..Co do PES-a niech się wypowiedzą osoby które w to grały
Nie prawda kumpel grał i gra bez laga może jeden na mecz góra 2 sekundyw sumie lagi będą na pewno przy łączu komórkowym