nie bede zakładał nowego tematu wiec wolę tu napisać.
Jestem użytkownikiem iPlus od grudnia, mam modem huawei e230.
Na początku było wszystko spoko, jako tako chodził 2-4 kreski miałem, po jakimś czasie wpadłem na pomysł że ściągnę sobie nowszego firmwara u pobrałem, zainstalowałem, zmienił mi się iPlus manager 2.0 na Mobile Partnera, na razie wszystko było ok ale po jakimś czasie zaczęły mi po jakimś czasie wyskakiwać błedy typu "wystąpił błąd i aplikacja iplus manager została zamknieta" czy coś takiego. Coś kombinowałem z tym i chyba przekombinowałem bo coraz szybciej ten bląd sie pojawiał a nawet pare sekund od uruchomienia sie internetu, a podczas wyskakiwania tego błędu było slychac w głośniczkach charakterystyczny dzwięk podłączania i dłaczania urządzenia usb wiecie takie "tudyt tydut"

podejrzewam że to z modemem też coś sie działo. W końcu wykasowałem partner managera i iplus managera i z managera urządzeń odinstalowałem modem huawei i jakiś port huawei.
Teraz zainstalowałem Mobile partnera, zainstalowały mi sie razem z nim sterowniki do tego modemu, niby normalnie jest, ale teraz już w ogóle net mi nie chodzi. Połączenie internetowe mam dobrze utworzone ale jak chce sie połączyć (bez żadnych managerów, bezpośrednio z połączenia) to podczas wybierania numeru wyskakuje mi
Błąd 678 Komputer zdalny nie odpowiedział i tu już nie wiem co mam począć.
Dodam jeszcze że mam xp pro sp3.
Bardzo prosze o pomoc i mam nadzieje że w miarę zrozumiale napisałem