HotSpot ERA

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Lesiu.Z
Użytkownik forum

HotSpot ERA

Post autor: Lesiu.Z »

SIemanko.
U mnie na "wiosce" W maku otworzyli publiczny hotspot ERA.. Normaleni się tam moge podłączyć, ale system chce jakieś kody utp. Czytałem, ze mozna wykupić dostęp do takiego hotspota za pomocą karty 3 godzinowej, przeglądałem na szybko net ale na stronie ery nie znalazłem zadnych informacji co to za karty i ile kosztują i jakie warunki uzywania są? A i czy abonenci BC mają dostęp do takiego hotspta za free?

Pozdrawiam

PeEss: Coś mi się wydaje, ze pytanie o hotspota to nie ten dział, ale powiązane to jest z BC i netem.. Jezeli zły dział to poprosze moda o przeunięcie.
I-Plus.....
reniferek77
Użytkownik forum

Re: HotSpot ERA

Post autor: reniferek77 »

Lesiu.Z pisze:SIemanko.
U mnie na "wiosce" W maku otworzyli publiczny hotspot ERA.. Normaleni się tam moge podłączyć, ale system chce jakieś kody utp. Czytałem, ze mozna wykupić dostęp do takiego hotspota za pomocą karty 3 godzinowej, przeglądałem na szybko net ale na stronie ery nie znalazłem zadnych informacji co to za karty i ile kosztują i jakie warunki uzywania są? A i czy abonenci BC mają dostęp do takiego hotspta za free?

Pozdrawiam

PeEss: Coś mi się wydaje, ze pytanie o hotspota to nie ten dział, ale powiązane to jest z BC i netem.. Jezeli zły dział to poprosze moda o przeunięcie.
Masz darmowy dostęp do Hotspotow Ery jezeli masz abonament Blueconnect.A haslo powinenes dostac po pierwszym uruchomieniu internetu.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

Potwierdzam że z chwilą użycia pierwszy raz BC otrzymałem hasło kod dostępu do Hotspotu.
Lesiu.Z
Użytkownik forum

Post autor: Lesiu.Z »

reniferek77 pisze:
Masz darmowy dostęp do Hotspotow Ery jezeli masz abonament Blueconnect.A haslo powinenes dostac po pierwszym uruchomieniu internetu.
OK, ale nie jestem abonentem BC. Chodzi mi o to czy ktoś ObrazekkożystałObrazek z tych 3 godzinnych zdrapek i na jakich zasadach to jest?

Pozdro
I-Plus.....
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Post autor: ja.michal »

Nie korzystałem ze zdrapek (mam w blue HS), ale znam zasade (tak mi się wydaje). ;)

Z tego co mi wiadomo musisz się zarejestrować na stronie hotspot ery, ale tego nie jestem pewien. Potem jak jesteś w HS wklepujesz dowolną str i wyskakuje okno logowania do HS. Tam juz login, haslo (chyba ze zdrapki). Wiem na 100%, że płacisz za każde rozpoczęte 15 min. :) Jak Cię wywali w międzyczasie np mnie po 2 min próbie połącznia to płacisz za 15 min. Z doświdczenia wiem, że czasami są cyrki.

Karty zdrapki powinieneś dostać na 99% w salonie ery. Jak ten HS jest w Hotelu to w hotelu też powinni sprzedawać. :)

To tak skromnie tyle co mi było wiadomo. :) Jak coś to priv wiadomość i spróbuje bardziej pomóc. :)

Pozdrawiam! :)
Awatar użytkownika
magmike
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: magmike »

Lesiu.Z pisze:OK, ale nie jestem abonentem BC. Chodzi mi o to czy ktoś ObrazekkożystałObrazek z tych 3 godzinnych zdrapek i na jakich zasadach to jest?
Na takich zasadach to było:
http://www.erahotspot.pl/pl/doc/Promocj ... y%20era%22
Niestety nie znalazłem nic nowszego.
pozdrawiam, magmike
ODPOWIEDZ