HotSpot ERA
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
HotSpot ERA
SIemanko.
U mnie na "wiosce" W maku otworzyli publiczny hotspot ERA.. Normaleni się tam moge podłączyć, ale system chce jakieś kody utp. Czytałem, ze mozna wykupić dostęp do takiego hotspota za pomocą karty 3 godzinowej, przeglądałem na szybko net ale na stronie ery nie znalazłem zadnych informacji co to za karty i ile kosztują i jakie warunki uzywania są? A i czy abonenci BC mają dostęp do takiego hotspta za free?
Pozdrawiam
PeEss: Coś mi się wydaje, ze pytanie o hotspota to nie ten dział, ale powiązane to jest z BC i netem.. Jezeli zły dział to poprosze moda o przeunięcie.
U mnie na "wiosce" W maku otworzyli publiczny hotspot ERA.. Normaleni się tam moge podłączyć, ale system chce jakieś kody utp. Czytałem, ze mozna wykupić dostęp do takiego hotspota za pomocą karty 3 godzinowej, przeglądałem na szybko net ale na stronie ery nie znalazłem zadnych informacji co to za karty i ile kosztują i jakie warunki uzywania są? A i czy abonenci BC mają dostęp do takiego hotspta za free?
Pozdrawiam
PeEss: Coś mi się wydaje, ze pytanie o hotspota to nie ten dział, ale powiązane to jest z BC i netem.. Jezeli zły dział to poprosze moda o przeunięcie.
I-Plus.....
-
- Użytkownik forum
Re: HotSpot ERA
Masz darmowy dostęp do Hotspotow Ery jezeli masz abonament Blueconnect.A haslo powinenes dostac po pierwszym uruchomieniu internetu.Lesiu.Z pisze:SIemanko.
Pozdrawiam
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Potwierdzam że z chwilą użycia pierwszy raz BC otrzymałem hasło kod dostępu do Hotspotu.
-
- Użytkownik forum
OK, ale nie jestem abonentem BC. Chodzi mi o to czy ktośreniferek77 pisze:
Masz darmowy dostęp do Hotspotow Ery jezeli masz abonament Blueconnect.A haslo powinenes dostac po pierwszym uruchomieniu internetu.

Pozdro
I-Plus.....
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Nie korzystałem ze zdrapek (mam w blue HS), ale znam zasade (tak mi się wydaje). 
Z tego co mi wiadomo musisz się zarejestrować na stronie hotspot ery, ale tego nie jestem pewien. Potem jak jesteś w HS wklepujesz dowolną str i wyskakuje okno logowania do HS. Tam juz login, haslo (chyba ze zdrapki). Wiem na 100%, że płacisz za każde rozpoczęte 15 min.
Jak Cię wywali w międzyczasie np mnie po 2 min próbie połącznia to płacisz za 15 min. Z doświdczenia wiem, że czasami są cyrki.
Karty zdrapki powinieneś dostać na 99% w salonie ery. Jak ten HS jest w Hotelu to w hotelu też powinni sprzedawać.
To tak skromnie tyle co mi było wiadomo.
Jak coś to priv wiadomość i spróbuje bardziej pomóc. 
Pozdrawiam!

Z tego co mi wiadomo musisz się zarejestrować na stronie hotspot ery, ale tego nie jestem pewien. Potem jak jesteś w HS wklepujesz dowolną str i wyskakuje okno logowania do HS. Tam juz login, haslo (chyba ze zdrapki). Wiem na 100%, że płacisz za każde rozpoczęte 15 min.

Karty zdrapki powinieneś dostać na 99% w salonie ery. Jak ten HS jest w Hotelu to w hotelu też powinni sprzedawać.

To tak skromnie tyle co mi było wiadomo.

Pozdrawiam!

- magmike
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Na takich zasadach to było:Lesiu.Z pisze:OK, ale nie jestem abonentem BC. Chodzi mi o to czy ktośkożystał
z tych 3 godzinnych zdrapek i na jakich zasadach to jest?
http://www.erahotspot.pl/pl/doc/Promocj ... y%20era%22
Niestety nie znalazłem nic nowszego.
pozdrawiam, magmike