Instalnąłem FF 3.x na moment i pierwsze wrazenia takie - uruchamianie to moment - albo to poprawili, albo efekt dzialania dwurdzeniowego procka. No to jedziemy dalej - jakas pusta ta przegladarka, wszystko trzeba instlowac samemu. Opera jest odrazu gotowa, a tutaj wszystko do instalacji - speed dial tez

Kolejna rzecz - jak mozna zyc bez wysuwanego z boku paska z zakladkami? No dobra, to kolejna rzecz - wchodze na wp.pl i sprawdzam otwieranie zakladek - klikam wszystko jak leci zeby miec ze 20 zakladeczek i kolejne zaskoczenie - przewijanie sie zaczyna zacinac przy ladowaniu wiekszej ilosci zakladek

Procek 46000 i 2GB ram. No to ja chyba zakonczylem przygode z Firefoxem
Teraz wrocmy do meritum - zostalo mi dzisiaj 300MB z limitu, ktore dzisiaj wykorzystalem zeby przetestowac Turbo Opere i powiem jedno - REWELACJA. Ten znaczek 3x chyba naprawde pokazuje o ile szybciej chodzi net. Strona gazeta.pl to bylo cos czego po prostu nie dalo sie zaladowac po limicie. Na Turbo tez troche to trwalo, ale bez porownania. Inne strony jak na limit tez swietnie. Proponuje dorzucic Opere Turbo w Faq o przyspieszaniu netu komorkowego

Najlepiej na samej gorze
PS.
Link do FAQ na samej gorze forum, ktory jest widoczny z kazdej strony nie zyje.