Witam.
Czy ktoś z forumowiczów orientuje sie czy w Skawinie Plus ma nadajniki z UMTS/G3?
Mam modem E169 i antene Bestpartner panel 15. Mam ja skierowaną na Skawine nadajnik 4km ode mnie a według TPI odbieram sygnał UMTS z nadajnika z Krakowa ul. Baczyńskiego ktory znajduje sie 8km ode mnie. TPI podaje:BTS:LAC:21600,CID:3307,6 zachod. Sygnał: -105dBm, 4dbi,1%
IPlus Skawina kolo Krakowa
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Re: IPlus Skawina kolo Krakowa
Niedawno przejeżdzałem i było tylko EDGE.strarzak pisze:czy w Skawinie Plus ma nadajniki z UMTS/G3?
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: IPlus Skawina kolo Krakowa
Witam!
Mam pytanie do użytkowników IPlusa ze Skawiny i okolic: czy też macie wieczorami transfery rzędu kilku lub kilkunastu KB/s ? W ciągu dnia jakoś to działa, najlepiej chodzi w nocy i nad ranem (ok 4 Mbit/s). Przez pierwszy miesiąc po podpisaniu umowy lepiej to działało, ale przez ostatnie kilka tygodni wieczorem sprawdzenie poczty lub otwarcie prostej strony to jakąs droga przez mękę. Dajcie proszę znać jak jest u Was i czy coś można z tym zrobić.
Mój zestaw to: modem Huawei 353, router TP-LINK TL-MR3420 i antena kierunkowa cybertech, sygnał na poziomie 30%.
Pozdrawiam.
Mam pytanie do użytkowników IPlusa ze Skawiny i okolic: czy też macie wieczorami transfery rzędu kilku lub kilkunastu KB/s ? W ciągu dnia jakoś to działa, najlepiej chodzi w nocy i nad ranem (ok 4 Mbit/s). Przez pierwszy miesiąc po podpisaniu umowy lepiej to działało, ale przez ostatnie kilka tygodni wieczorem sprawdzenie poczty lub otwarcie prostej strony to jakąs droga przez mękę. Dajcie proszę znać jak jest u Was i czy coś można z tym zrobić.
Mój zestaw to: modem Huawei 353, router TP-LINK TL-MR3420 i antena kierunkowa cybertech, sygnał na poziomie 30%.
Pozdrawiam.