Przesłałem ci na gg link do full programiku po zainstalowaniu zrób patchem ten program na full i zrób reset pc!
Pużniej prawoklik na ikonce cfos i opcje/ustawienia i w ogólne dajesz stałe zaś przechodzisz w bok do zakładki protokoły i tam możesz się pobawić DNS'ami sugerowana wartość dla ed77 to :
Normalny DNS Client (DNS_C) normalny
Normalny DNS Server (DNS_S) normalny i dajesz zapisz

ewentualnie daj
Normalny DNS Client (DNS_C) wysoki
Normalny DNS Server (DNS_S) najwyższy
Pużniej prawoklik na cfosie i wyłączasz modelowanie ruchu i to by było wszystko mozesz dać reset pc!
To z prawego dolnego rogu te cyferki to co znika to twój upload i download możesz to wyłączyć by nie było tego w ogóle/prawoklik na sfos i wyłączasz te cyferki na/ukryj okienko stanu!!!
Możesz co jakiś czas czyścić modelowanie ruchu czyli zapychanie się łącza co często występuje w ed77 jak to zrobić prawoklik na cfosie/kalibracja łącza/i klikasz na tak....
Kalibracja łącza będzie najlepiej zrobiona jak zrobisz wszystkie czynność te co ci podałem!
Będziesz widział efekty jak to wszystko zrobisz i będą ci się szybciej otwierać stronki,bo prędkość pobierania będziesz miał tą samą,bo to od programu już nie zależy!
Ja tak miałem ustawione i mi chodziło wszystko git!
W razie problemów pisz!