Do tej pory byłem z nimi 2 lata (roczne umowy) ostatnio miałem +100% limitu czyli 2 giga za 60 zł. Nie ukrywam, że chciał bym więcej

Moderator: Moderatorzy
ja.michal pisze:Albo potargować się i 6GB za 75zł.
To jest oficjalnie na ich stronie internetowej i to z 25% zniżką, na 12 miesięcy bez modemuja.michal pisze:Może 3GB Ci dadzą.
Niestety po własnych doświadczeniach z Plusem raczej nic więcej niż w promocjach się nie ugra.krystianb pisze:można spróbować ugrać coś więcej.
U mnie się identycznie skończyło, niestety ja.michal ma racje, póki co plus ma dojną krowe i byle klienta szanować nie musi.wojteks pisze: Plusem raczej nic więcej niż w promocjach się nie ugra.
I wielu użytkowników bo ja już jestem w trakcie przenoszenia 2 numerów z Simplusa do Play.ja.michal pisze:aż Plus straci Playa jak użytkownika który przynosi kilkaset milionów rocznie.
Bo te osoby maja prowizję od tego że Cię przekonają żebyś został w sieci.asiek120 pisze:Im chyba na mnie zależy, bo dzwonią do domu to mówi im ten kto odbiera, że nie będzie przedłużania a potem dzwonią na komórkowy
Mi proponowali 12 GB za 110 zł,lub 8 GB za 82 - śmiech na sali (obecnie jestem na wypowiedzeniu iPlusa 110 "karty" ze zmienioną taryfą z 4 na 8 GB).asiek120 pisze:Czy ktoś z Was wie co można od Plusa wycisnąć?
Bez problemu w piątek i sobotę można było kupić Nowy Play na kartę i zrobić migrację do Fresh kodem. Fakt, starterów Fresh brak i nie wiadomo kiedy dokładnie będą. Miasto Krosno w podkarpackim.Patryk_ pisze:zamiast startera Fresh można dostać jedynie figę z makiem - wszystko wyprzedane.
Przecież "Call center" to praca dla bez obrazy "inaczej inteligentnych".Patryk_ pisze:jak i na...numer iPlusa
Tak, ale wtedy nie będziesz miał bonusu do 30% kwoty startera.wojteks pisze:Bez problemu w piątek i sobotę można było kupić Nowy Play na kartę i zrobić migrację do Fresh kodem.
Akurat mnie interesuje głównie ważność przez 365 dni po doładowaniu 10zł (do tej pory miałem POPa bo był ważny 1 rok na odbierane ale wolę mieć w obie strony ważny numer.ja.michal pisze:Tak, ale wtedy nie będziesz miał bonusu do 30% kwoty startera.
Już od 5zł jest 365dni.wojteks pisze:Akurat mnie interesuje głównie ważność przez 365 dni po doładowaniu 10zł
Chyba, że tak.wojteks pisze:A druga opcja to przeniesienie Simplusa do Fresha a tu są bonusy inne/lepsze.
A niech stracę, doładuję za 10zł i będę miał 19zł na wychodzące rozmowy czyli 65minut. To 5 minut na miesiąc, wystarczy.ja.michal pisze:Już od 5zł jest 365dni.![]()
Też sugeruję to samo. Przecież chcesz zostać u nich, więc należy się coś atrakcyjniejszegokrystianb pisze:Tyle to bez negocjacji dostaniesz, można spróbować ugrać coś więcej.
Niestety prawda. Czyli nie można od nich więcej wycisnąć?Patryk_ pisze:Mi proponowali 12 GB za 110 zł,lub 8 GB za 82 - śmiech na sali
W sumie racja,zaćmiło mniewojteks pisze:można było kupić Nowy Play na kartę i zrobić migrację do Fresh kodem
Mnie też - wystarczy 5 zł na rok - do powiadomienia alarmu do auta jak znalazł,a że obecnie "jadę" na WPmobi,który daje za wygraną.,no i jest 12 droższy...wojteks pisze:Akurat mnie interesuje głównie ważność przez 365 dni po doładowaniu 10zł
Ale umowa na 2 lata?asiek120 pisze:Zaproponował mi 8GB za 55 zł czyli abonament iPlus 110 prywatnie z 50% rabatem na rok czasu (umowa bez modemu).
To bardzo dobra oferta.asiek120 pisze:umowa na rok
O lol.asiek120 pisze:Zaproponował mi 8GB za 55 zł czyli abonament iPlus 110 prywatnie z 50% rabatem na rok czasu (umowa bez modemu).
Chyba nasze forum czyta kierownik działu utrzymania klienta, a może marketingu...asiek120 pisze:Zaproponował mi 8GB za 55 zł czyli abonament iPlus 110 prywatnie z 50% rabatem na rok
A jaki masz abonament przed ukończeniem umowy. Też iPlus 110?asiek120 pisze:Zaproponował mi 8GB za 55 zł czyli abonament iPlus 110 prywatnie z 50% rabatem na rok czasu (umowa bez modemu). Zostaje w Plusie.