Rzeczywiście niemożliwe. Zatem Plus się ociągaja.michal pisze:Zasięg na karcie -108dBm, telefon jedna kreska. Niemożliwe dla nadajnika 300m dalej przy raczej otwartej przestrzeni (staw).

Moderator: Moderatorzy
Rzeczywiście niemożliwe. Zatem Plus się ociągaja.michal pisze:Zasięg na karcie -108dBm, telefon jedna kreska. Niemożliwe dla nadajnika 300m dalej przy raczej otwartej przestrzeni (staw).
Może ksiądz nie poświęcił.YaHooo pisze:Zatem Plus się ociąga
A mi właśnie wczoraj przycięli z chirurgiczną dokładnością. Więc co to za sprawiedliwośćpidsud pisze:Plus na dobre o mnie zapomniał - już 18GB na liczniku.
To na pewno nie powinno być winą limitu. U mnie podczas limitu na wykresie jest prostokąt max około 36kb/s. Co jakiś czas spadnie na około 28kb/s. Tak więc średnio mam te 32kb/s. I to bez względu na to czy to 2g czy 3g.pidsud pisze:Transmisja w GSM na wykresie to szpilki co 0,5 - 1cm o maksymalnej watrości 5KB, sprawdzane na kilku telefonach.
to wiem, bo wcześniej GSM stabilnie działało. Śmiać mi się chiało gdy cztałem odpowiedź Plusa, na końcu "mamy nadzieję, iz powyższe wyjaśnienie przyjmie Pan ze zrozumieniem"YaHooo pisze:To na pewno nie powinno być winą limitu.
No widzisz. Jak narzekałeś że wolno Ci łącze chodzi. Czyli chciałeś przywrócić prędkość. Tak pewnie konsultant zrozumiał....\pidsud pisze:W reklamacji twierdzą, że to na moje zlecenie, ale są tak troskliwi o klienta, że anulują ta opłatę.
Może bonusy szykują. Odpowiedź na playa.pidsud pisze:Plus na dobre o mnie zapomniał - już 18GB na liczniku.
20GB za 30zł - o takiej ofercie złego słowa nie powiem.solev pisze:Może bonusy szykują. Odpowiedź na playa.
Chyba, że prędkość GPRS.pidsud pisze:o takiej ofercie złego słowa nie powiem.
Unofficial extensions
With registry editing and/or ROM re-flashing (both of which should only be done by people who are confident and experienced with these processes), substantial extra functionality can be added to this device. A few examples follow (there are many more):
* Wireless G (802.11g) connectivity. This only allows the device to communicate using the 802.11g protocol instead of 802.11b, it does not give a speed increase beyond 11Mbit.
* Full emulation of an "SD card reader" (USB mass storage device class).
* Full VGA (640x480 resolution) graphics, as opposed to the "QVGA (320x240) emulation/compatibility mode" which the Universal runs in by default. The two main downsides to this are that some software cannot handle "true VGA" mode, which usually results in corrupted graphics, and that it can be quite difficult to see (and use a stylus with) such small screen elements like text.
* Emulation and mapping of additional keys not found on the Universal native keyboard, such as CTRL & ALT.
* Support for SDHC cards. 8GB, 16GB and 32GB cards have been tested successfully. This is only made possible via a third-party hacked driver.
* 128MB of RAM. It is possible to replace 64MB memory modules with 128MB one. It can be only used with 128MB enabled ROMs but it make more space for running applications.