http://automaciej.jogger.pl/2005/09/26/ ... graniczen/ wejdźcie i zacznijcie czytać od tego postu
# Anonim:
23 września 2008 o 09:26:09 i piszcie co o tym sadzicie??????

Moderator: Moderatorzy
Ja sądzę tylko tyle:galonn pisze:piszcie co o tym sadzicie??????
Niepoprawny URL lub wpis został usunięty
Bo można. Wystarczy że masz kogoś znajomego w dziale technicznym Ery który całkowicie wyłączy Ci limitgalonn pisze:no nie wiem ale jakoś nie mogę w to uwierzyć ze nie da się obejść tego głupiego limitu
A co takiego wyczytałeś?galonn pisze:o Linuksie tez coś czytałem na ten tema sam juz nie wiem co myśleć
Nie mam, i nawet gdybym miał, nie prosiłbym o nic takiego. Ktoś ma ryzykować pracę lub nawet odpowiedzialność karną dla mojej wygody?galonn pisze:a możne ty masz?
Ubuntu jeśli już. I co z tym Linuxem Ubuntu? Bo tak o nim opowiadasz a jestem niezmiernie ciekaw co takiego o nim wyczytałeśgalonn pisze:hehehehe o Linux ubunt dokładnie
galonn pisze:i doprowadziło mnie do właśnie linuxa ze niby jak się na nim połączysz z netem to nie będziesz miał limitu ale czy to prawda
Dałeś radę przeczytać?galonn pisze:ale mi książkę Walłeś:P:P
I tak i nie. Rzecxywiście, przyznam że gdybym znał sposób to nigdy nie napisałbym o nim na publicznym forum. Nie chciałbym zrobić powtórki z historii (na pewno obiła Ci się o uszy "promocja" darmowego internetu w Heyah parę lat temu). Ale sposobu naprawde nie znam (a właściwie znam, podzieliłem się nim, ale to raczej nieosiągalne). Kiedyś napisałem do BOA Ery prośbę aby zwiększyli mi prędkość polimitową do 32kb/s - wtedy występowały jeszcze dwa stopnie ograniczenia - 32 i 16kb/s, przydzielane losowo, nie tak jak teraz - 16kb/s wszystkim i zawsze. Trafiło mi się 16kb/s więc zaraz napisałem maila do BOA i zwiększono mi prędkość. Innym razem Zapomniano mi odblokować limit w nowym okresie rozliczeniowym i kolejny mail do BOA. Odblokowane natychmiastowo. Zatem ktoś tam może sobie manipulowac tymi limitami jak chce, być może nawet zwykły konsultant.galonn pisze:ja myślę ze ty wiesz na pewno tylko nie chcesz i nie możesz powiedzieć
Staramy się. Jeszcze sobie simlocka z E220 nie zdjąłeś, wtedy będziesz miał od nas full servicegalonn pisze:ale to forum świetne antenę dorobiłem do E220 dial-up top netinfo za to dziękuje
To nie ma sensu, nie chcą zwiększać prędkości polimitowej, mimo że każdego miesiąca spamuję im skrzynkę mailową. Zawsze ta sama, szablonowa odpowiedź - "Operator zastrzega sobie prawo do zmiany parametrów technicznych... ...bla bla bla... ...regulamin nie określa do jakiej prędkości jest zwalniana prędkość połączenia." Sami przyznają się, że oszukują klientów. Mogą przyciąć nawet do 500b/s i będzie to zgodne z umową. Prawdę mówiąc to mam już to gdzieś, bo za parę miechów przerzucę się na OFP albo lokalnego WiMaxa.galonn pisze:może po piszemy na gg pomożesz mi żeby zwiększyli mi prędkość po limitową do 32kb/s ?
Ehh, nieważne. Sorry za tę niezamierzoną grę słówgalonn pisze:od nas full service czyli?????
Mam nadzieję, że to będzie UKE, albo UOKiKgalonn pisze:a kiedyś coś ktoś na nich znajdziei na te ich chore limity
Masz PW, tak więc zapraszam jeśli czegoś będziesz chciał. Ale temat ominięcia limitu uważam za zamknięty, już się wypowiedziałem. Na dzisiaj kończę surfowanie.galonn pisze:napisz do mniebo muszę poważnie porozmawiać z tobą na temat .................
Blido pisze:jak czytam wypociny tych lamerów którzy się tam wypowiadają, to śmiać mi się chce
Czy kultura wypowiedzi na TYM FORUM zeszła już do podziemia?Blido pisze:Ktoś musi być kompletnym kretynem żeby coś takiego wymyslić