Moderator: Moderatorzy
Czyli aVast był problemem? A może wystarczyło go przekonfigurować? Np. wyłączyć ochronę WWW? Może gryzł się z FireWallem?marlonok pisze:zadzwoniłem do help line z orange i tam powiedziano mi żebym odinstalował AVAST'a,bo to może być od tego,zrobiłem to.Internet działa bez problemu
Rozumiem, że chodzi Ci o darmowe antyvirusy?marlonok pisze:Moje pytanie co zainstalować teraz?
Może mam sklerozę, ale słyszę o tym pierwszy raz u nas na forum.marlonok pisze:(za każdym razem inny pan)twierdził że AVAST jest przyczną zrywania połączenia
Tylko nie instaluj dwóch naraz .marlonok pisze:zainstalowałem AVG7.5(free)udało się ściągnąć(pół nocy),AVIRĘ też wyprubuje troszkę póżniej
Przecież możesz wydzielić partycję dla Linuxa i zainstalować na jednym kompie razem z Windą. Lub nawet zainstalować na pendrivegalonn pisze:nie mogę się przerzucić bo by była wojna w doomu
Może zainstaluj jeszcze raz Avasta, ale ściągnij z oficjalnej strony: http://www.avast.com/pol/download-avast-home.html a nie z zewnętrznych serwerów. W nim spróbuj wpisać kod rejestracyjny.galonn pisze:jakieś rady na mój problem?
Mnie też zawsze działał.galonn pisze:wszystkim działa
To jest bardzo dziwne.galonn pisze:a mi jak zawsze nie
Zainstaluj sobie Avirę.galonn pisze:wiem ze tak można z cd np ale wole spróbować najpierw tego avast
Po roku należy odnowić klucz i tyle.galonn pisze:chyba noo ale o co chodzi moze wersja darmowa już się zakończyła
Nikt tu cię oto nie posądzagalonn pisze:raczej dobrze taki tempak nie jestem
Ja jednak poleciłbym PCTools Spyware Doctor z modułem antywirusowym oraz PCTools Firewall Plus. Dostaje się niezły pakiet ochronny za darmoJaco pisze:Zainstaluj sobie Avirę.
Być może Alwil Software nie supportuje już wersji Avasta którą ściągnąłeś z dobreprogramy. Dlatego zrób jak radziłem i ściągnij z oficjalnej strony Avasta.galonn pisze:chyba noo ale o co chodzi moze wersja darmowa już się zakończyła
Na tym własnie polega problem kolegi galonn że nie może odnowić kluczaJaco pisze:Po roku należy odnowić klucz i tyle.
Konfiguracja nie ma znaczenia.galonn pisze:Może to ma znaczenie konfiguracja typowa minimalna użytkowa????
Fakt. Ten niepowtarzalny Blueconnectgalonn pisze:muszę iść do kumpla żeby mi to zassysna
Zaraz... Czyli masz w tej chwili wersję zarejestrowaną? To nic dziwnego że kod nie wchodzi. Poza tym po co chcesz jeszcze raz rejestrować? No chyba że od ostatniej rejestracji minął rok.galonn pisze:mam 2 inne klucze bo kolega mi się tez zarejestrował i to samo
Ale to nie zwalnia cię aby się do niego nie stosować. Upominam cię tu za to. Następny raz już nie będzie tak łaskawy. Zacznij wreszcie zaczynać zdania z dużej litery i nie rób takich błędów. Korzystając z przeglądarki FF masz moduł sprawdzania pisowni i w ogóle z niego nie korzystasz bo po cogalonn pisze:a regulamin przeczytam jak będę miał więcej wolnego czasu
Czyli miałes na myśli, że zainstalowałeś Avasta i błędnie wpisałeś kod, a teraz nie wchodzi żaden inny? Strasznie trudno zrozumieć o co Ci chodzi, może wypowiadaj się jaśniej, pełnymi zdaniami (już w przedszkolu tego uczą) i użyj czasem funkcji cytowania?galonn pisze:zainstalowałem zarejestrowałem wpisałem i nieprawidłowy kod:(?