Ze specjalisty bezprzewodowego - juniora, zostałem dużym bezkablowym.

Moderator: Moderatorzy
Tak jak tylko znajdę chwilę czasu. Po awansie mam tyle do zrobieniaBliSki pisze:Ale mysle, ze Jaco administrator zaraz Ci to zablokuje.
To coś słabo się starałem. Trochę to mało oryginalne.Jaco pisze:No cóż . Zasłużyłeś więc masz
Aj tam, w gronie administracyjnym ustaliliśmy (żeby trochę rozluźnić towarzystwo) to zmienić nazewnictwo rang na luźniejszeJojo pisze:Ze specjalisty bezprzewodowego - juniora, zostałem dużym bezkablowym.
Skromnie napisze, może Ja?YaHooo pisze:Hmm, a niby kto miałby ją dostać?
Nie wiem, co to oznacza, ale Voyager to jednak jest duża ranga a przynajmniej by była. Znawcy wiedzą, w czym rzecz.Jo_gurt pisze:Millenium Falcon?
Bez przesady, jeśli nie łamie regulaminu, to nie mam zamiaru się nikogo obawiać.YaHooo pisze:Jojo oj chyba podpadłeś już u nowego Admina
Spójrz na to co na napisane Admin pod nickiem:Jojo pisze:jeśli nie łamie regulaminu, to nie mam zamiaru się nikogo obawiać.
Masz takiego awatara i nie wiesz co to Millenium Falcon?Jojo pisze:Nie wiem, co to oznacza,
Jaco pisze:A ja znam takiego Voyagera
Faktycznie terminator w każdej części przegrywał i ginął.YaHooo pisze:Spójrz na to co na napisane Admin pod nickiem:
*** Administrator ***
***Terminator***
No nie mam pojęcia.Jo_gurt pisze:Masz takiego awatara i nie wiesz co to Millenium Falcon?
Prawda. To jedyny taki obiekt, który znajduje się najdalej od ziemi i jest nadal z nim kontakt i to bezprzewodowo.Jo_gurt pisze:Jedyny Voyager jaki znam to sonda NASA
Ale zanim zginął TERMINOWAŁJojo pisze:Faktycznie terminator w każdej części przegrywał i ginął.
Jaco pisze:Ale zanim zginą TERMINOWAŁ
Zawsze pojawił się jakiś twardziel, który nie ustąpił.Jaco pisze:Ale zanim zginą TERMINOWAŁ
Twoje szczęście że jesteś z Płońska. To mi po drodze na urlop więc gdy na niego będę się udawał rozejrzę się po nim za JojoJojo pisze:Zawsze pojawił się jakiś twardziel, który nie ustąpił.
Może w takim razie zrób sobie dopisek pod rangą "dyktator"? Będziesz Administratorem - dyktatorem, do tego jeszcze jako avatar ustaw zdjęcie Fidela CastroJaco pisze:Ja tu żądze
Zapewne nad morze będziesz jechał.Jaco pisze:Twoje szczęście że jesteś z Płońska. To mi po drodze na urlop
Tak dopisałem dawno temu, to chyba nie przestępstwo?BliSki pisze:ofiare losu dopisales, sobie sam. Ale mysle, ze Jaco administrator zaraz Ci to zablokuje
Jo_gurt pisze:Masz takiego awatara i nie wiesz co to Millenium Falcon?
A Sokół Millenium Panie Solo?Jojo pisze:No nie mam pojęcia.
Myślę, że powinieneś spytać o to administratora o nicku Primapaszczak pisze:Ja nie wnosiłem uwag ale widzę że już nawet to pole w profilu mi odebrano, trochę za dużo tej cenzury
Co ta władza z człowieka robi?Blido pisze:Może w takim razie zrób sobie dopisek pod rangą "dyktator"? Będziesz Administratorem - dyktatorem
Opss.BliSki pisze:A Sokół Millenium Panie Solo?
Nie lubię CubyBlido pisze:Będziesz Administratorem - dyktatorem, do tego jeszcze jako avatar ustaw zdjęcie Fidela Castro
Do usług kapitanie SoloJojo pisze:Dzięki Jaco za Voyagera