Może być też Josif Wissarionowicz Dżugaszwili albo jego przyjaciel który zrobił go w bambuko w 41'Jaco pisze:Nie lubię Cuby

Moderator: Moderatorzy
Może być też Josif Wissarionowicz Dżugaszwili albo jego przyjaciel który zrobił go w bambuko w 41'Jaco pisze:Nie lubię Cuby
My (w sensie Polacy, raczej nasi dziadkowie) też demokratycznie zagłosowaliśmy 3x TakBlido pisze:Demokratycznie wybrany może być?
No ładnieBliSki pisze:Nie muszę nikomu chyba tłumaczyć, że wszelkie wczorajsze zmiany to Prima Aprilis
Miło nam, że kogoś wkręciliśmytps4 pisze:co do pewnych to dałem się wkręcić, bo i zmiany kolorków itd.
I o to chodziłotps4 pisze:co do pewnych to dałem się wkręcić![]()
Lipa... jak wreszcie zrobili coś pożytecznego to zaraz się z tego wycofująBliSki pisze:Nie muszę nikomu chyba tłumaczyć, że wszelkie wczorajsze zmiany to Prima Aprilis
Już nie ofiara losu?paszczak pisze:Zadbałem sam o siebie
Dokładnie takYaHooo pisze:I o to chodziło
paszczak pisze:Zadbałem sam o siebie
Wtedy mamy mniej robotyBliSki pisze:To się ceni
A szkoda, bo już mi zaczęło się podobać.BliSki pisze:Nie muszę nikomu chyba tłumaczyć, że wszelkie wczorajsze zmiany to Prima Aprilis
Sundance_kid pisze:Mi zabralo egzekutora
Widzę, że niektórym się spodobało na 1 kwietniakrystianb pisze:A mi tak ładnie było w zielonym
Muszę przyznać, że egzekutor był dobry.Sundance_kid pisze:Mi zabralo egzekutora
Dziękuję bardzo za docenienie mojego pomysłuJojo pisze:Muszę przyznać, że egzekutor był dobry
Dobrze Ci się wydajeja.michal pisze:Z tego co mi się wydaje to w 3 kwartale 2005
Oczywiście w granicach przyzwoitości i regulaminu!Jojo pisze:Jak mi wspomniał Bliski każdy może sam sobie wpisać o chce pod Nickiem.
Czyli to tam mniej więcej jak rozkręcił się pierwszy net komórkowy. Z tego, co pamiętam to pierwsze posty zacząłem pisać jeszcze jakoś w grudniu 2005, jeszcze można było pisać nie rejestrując się na forum.ja.michal pisze:Z tego co mi się wydaje to w 3 kwartale 2005.
Zastanawiałem się jeszcze nad sokołem millenium.BliSki pisze:Ale widzę, że Ty już skorzystałeś i masz Voyager'a
Ja w tym czasie jechałem na modemie kablowym.ja.michal pisze:To było jakoś w 2000/2001
My w domu od dawna nie mieliśmy stacjonarnego i wszyscy komórki mieli.Jojo pisze:Ja w tym czasie jechałem na modemie kablowym.![]()
Tak. Wtedy nie było takiego spamu i można było sobie na to pozwolić.Jojo pisze:Z tego, co pamiętam to pierwsze posty zacząłem pisać jeszcze jakoś w grudniu 2005, jeszcze można było pisać nie rejestrując się na forum.
Nie mylisz sięJojo pisze:Bliski ty chyba byłeś o ile pamiętam moderatorem wtedy, czy się mylę?
Jojo pisze:Zastanawiałem się jeszcze nad sokołem millenium.