no i dzis sie stalo

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sus
Specjalista bezprzewodowy-junior

no i dzis sie stalo

Post autor: sus »

wlaczylem laptopa,internet i widze ladny sms "Uwaga, predkosc transmisji zostala obnizona. Zwieksz predkosc, zamow dodatkowe MB.Do konca okresu rozliczeniowego 2 tyg,ale ku mojemu zdziwieniu strony szybko sie otwieraja,poczta rowniez.
dobre piwo jest jak halny,wzmaga poped seksualny !!!

http://www.speedtest.pl/test/88760251
Awatar użytkownika
Vipera
Stary wyga bezprzewodowy

Re: no i dzis sie stalo

Post autor: Vipera »

sus pisze:widze ladny sms "Uwaga, predkosc transmisji zostala obnizona. Zwieksz predkosc, zamow dodatkowe MB
Powiadomienia via SMS?
Qrcze - to jest OK.
Może cos się zmieniło i w Erze (nie wiem, gdyż obecnie tak "często" korzystam z neta w BC, że nie miałem juz dawno okazji przekroczyc limitu).
Wczesniej, gdy przekraczałem limit, to po prostu spadała prędkość i nie było powiadomienia. Może obecnie i Era powiadamia?
Wie ktoś coś na ten temat?
Awatar użytkownika
cyryl9590
Użytkownik forum

Re: no i dzis sie stalo

Post autor: cyryl9590 »

Może cos się zmieniło i w Erze (nie wiem, gdyż obecnie tak "często" korzystam z neta w BC, że nie miałem juz dawno okazji przekroczyc limitu).
Wczesniej, gdy przekraczałem limit, to po prostu spadała prędkość i nie było powiadomienia. Może obecnie i Era powiadamia?
Wie ktoś coś na ten temat?[/quote]
Oj, powiadamia :?
Wygląda to tak, że jeśli korzystasz z ich jakiegoś programu do łączeń z internetem, np.EDGE SPEED ES75, to jest tam możliwość wysyłania i odbierania sms. A jeśli jakimś cudem się tam zajrzy, to można przeczytać, że limit jest, jak już jest :mumum:
Cyryl
ODPOWIEDZ