no i dzis sie stalo
Moderator: Moderatorzy
- sus
- Specjalista bezprzewodowy-junior
no i dzis sie stalo
wlaczylem laptopa,internet i widze ladny sms "Uwaga, predkosc transmisji zostala obnizona. Zwieksz predkosc, zamow dodatkowe MB.Do konca okresu rozliczeniowego 2 tyg,ale ku mojemu zdziwieniu strony szybko sie otwieraja,poczta rowniez.
- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: no i dzis sie stalo
Powiadomienia via SMS?sus pisze:widze ladny sms "Uwaga, predkosc transmisji zostala obnizona. Zwieksz predkosc, zamow dodatkowe MB
Qrcze - to jest OK.
Może cos się zmieniło i w Erze (nie wiem, gdyż obecnie tak "często" korzystam z neta w BC, że nie miałem juz dawno okazji przekroczyc limitu).
Wczesniej, gdy przekraczałem limit, to po prostu spadała prędkość i nie było powiadomienia. Może obecnie i Era powiadamia?
Wie ktoś coś na ten temat?
- cyryl9590
- Użytkownik forum
Re: no i dzis sie stalo
Może cos się zmieniło i w Erze (nie wiem, gdyż obecnie tak "często" korzystam z neta w BC, że nie miałem juz dawno okazji przekroczyc limitu).
Wczesniej, gdy przekraczałem limit, to po prostu spadała prędkość i nie było powiadomienia. Może obecnie i Era powiadamia?
Wie ktoś coś na ten temat?[/quote]
Oj, powiadamia
Wygląda to tak, że jeśli korzystasz z ich jakiegoś programu do łączeń z internetem, np.EDGE SPEED ES75, to jest tam możliwość wysyłania i odbierania sms. A jeśli jakimś cudem się tam zajrzy, to można przeczytać, że limit jest, jak już jest :mumum:
Wie ktoś coś na ten temat?[/quote]
Oj, powiadamia

Wygląda to tak, że jeśli korzystasz z ich jakiegoś programu do łączeń z internetem, np.EDGE SPEED ES75, to jest tam możliwość wysyłania i odbierania sms. A jeśli jakimś cudem się tam zajrzy, to można przeczytać, że limit jest, jak już jest :mumum:
Cyryl