W Left 4 Dead gra się lepiej ,bo chodzi o współpracę i wzajemne osłanianie-i nikt nikomu nie strzela w plecy.Ale co zrobić-człowiek musi pracować-czasami se pogra-a takie dzieci NEO to szkolą się od rana do nocy

Moderator: Moderatorzy
Ja nie żałuję-mam jeszcze EDGE do 10maja-ciągle się zastanawiam za co płaciłem tyle kasyOficer pisze:Ja czekam do 27 kwietnia i przesiadam się z EDGE na CDMAmyślę ze to będzie dobry wybór bo jak dotąd nie mogę kupić nic lepszego poza CDMA
.
Na 90% suma (wysłane i pobrane).onimusza666 pisze:A mnie interesuje jak to jest naliczane?Płaci się za ściągnięte dane,czy i także za wysłane??
Jako samego płacenia za dane to polskim zwyczajem nie ma, a do limitu zliczane są wszyskie dane jakie lecą przez łącze w obie strony.onimusza666 pisze:Płaci się za ściągnięte dane,czy i także za wysłane??
Jak przekroczysz limit to prędkości spadną do 64/32, nic nie trzeba dopłacać.mati.m92 pisze:Że jeśli przekrocze limit (te 3GB) to później korzystając z neta musze jeszcze dopłacać za ściągnięte dane?
poczytaj w dokumentach udostępnionych przez orangeja.michal pisze:Na 90% suma (wysłane i pobrane).onimusza666 pisze:A mnie interesuje jak to jest naliczane?Płaci się za ściągnięte dane,czy i także za wysłane??
Nie grałem w WOW ale gram w inne gry takie jak Lineage 2 , COD4 , Quake4,battlefield 2 i zero lagów ping to zależy juz od servera gry ale głownie przy 90-100 działa w 100%.Na OFP nie miałem jeszcze tak ze odpaliłem grę i nie grałem z powodu lagów raczej każda gra będzie działać w 99%.adalap_100 pisze:CZY NAPRAWDĘ nikt nie próbował grać w World Of Warcraft?
Całkiem fajna gierka ale nawet na ping 100 nie idzie za bardzo w to grać...Maseey pisze:lubię sobie czasami pyknąć w Little Fighters 2
Zaraz... To w końcu masz na myśli lagi czy płynność grafiki? Poza tym to że jakaś gra jest bardziej zaawansowana graficznie wcale nie znaczy że potrzebuje łącza o większej przepustowości lub niższym pingu.Maseey pisze:jak grałem w Far Cry 2 to nie miałem lagów, a przecież to bardziej zaawansowana gra niż jakieś tam LF2, prawda?
Kumpel w to grał na iPlusie edge z limitem 1gb i nie miał lagów, więc możesz śmiało grać, i nawet limitu mu starczało na 2 tygodnieZamierzam zabrać się za ten tytuł, tylko nie wiem, czy warto na tym łączu?
Głównie chodzi mi o ilość pobranych danych na godzinę.