W Left 4 Dead gra się lepiej ,bo chodzi o współpracę i wzajemne osłanianie-i nikt nikomu nie strzela w plecy.Ale co zrobić-człowiek musi pracować-czasami se pogra-a takie dzieci NEO to szkolą się od rana do nocy
GRY przez Orange
Moderator: Moderatorzy
-
EmTeeDee
Re: GRY przez Orange
Ja teraz z przerwami cisnę w COD4-straszna sieczka-trzeba długo w to grać aby załapać o co chodzi-oczy trzeba mieć dookoła głowy-jak na razie podoba mi się , lecz jest trudno.
W Left 4 Dead gra się lepiej ,bo chodzi o współpracę i wzajemne osłanianie-i nikt nikomu nie strzela w plecy.Ale co zrobić-człowiek musi pracować-czasami se pogra-a takie dzieci NEO to szkolą się od rana do nocy
Tylko w szkole to ani be ani me. 
- Oficer
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Ja czekam do 27 kwietnia i przesiadam się z EDGE na CDMA
myślę ze to będzie dobry wybór bo jak dotąd nie mogę kupić nic lepszego poza CDMA
.
-
EmTeeDee
Ja nie żałuję-mam jeszcze EDGE do 10maja-ciągle się zastanawiam za co płaciłem tyle kasyOficer pisze:Ja czekam do 27 kwietnia i przesiadam się z EDGE na CDMAmyślę ze to będzie dobry wybór bo jak dotąd nie mogę kupić nic lepszego poza CDMA
.
- Oficer
Jak się uwolnię od EDGE to będę tańczył z radości.Przez 2 lata męczyłem się pogrywałem trochę w lineage 2 ale jak zobaczyłem jak się gra bez lagów to odechciało mi się męczyć w większości gier w sieci.Myślę ze jak już będę miał CDMA wkońcu zagram sobie komfortowo w sieci
.
- Jojo
- Stary wyga bezprzewodowy
Przed chwilą grałem w CoD2 i ku mojemu zaskoczeniu działało to świetnie.
Elektroniczna rewolucja
- KoD997
- Stały użytkownik forum
Jak w sieci, to gram głównie w Wacrafta 3. Żadnych problemów nie stwierdziłem
Szkoda tylko, że nie można hostować gier...
- Oficer
Szkoda tylko, że nie można hostować gier...
Hostować gier czyli
??
-
ja.michal
- *Mistrz bezprzewodowy*
Chyba chodzi o stawianie serwera gry. 
- Oficer
Wiem tylko tyle ze do gier prywatnych serwerów w system32/drivers/hosts/ dopisuje się końcówki żeby połączyć się z prywatnym serwerem ale to nie chodzi raczej o to... 
-
ja.michal
- *Mistrz bezprzewodowy*
Oficer, tutaj chodzi o to, że OFP ma wewnętrzny adres IP i z zewnątrz nie widać serwera.
-
adalap_100
- Początkujący użytkownik forum
mam problem z counter strike non steam, mianowicie nie wyszukuje serwerów,
jak to trzeba skonfigurować? Chyba coś z portami... Pomóżcie
Grał ktoś w World Of Warcraft na OFP? Duży jest transfer? Nie wiem, czy warto się za to zabierać, kolega mnie zaprosił na prywatny serwer. Z godzinkę mogę poświęcić, więcej nie wygospodaruję, tylko nie wiem, czy w ogóle warto go instalować na łączu OFP?
jak to trzeba skonfigurować? Chyba coś z portami... Pomóżcie
Grał ktoś w World Of Warcraft na OFP? Duży jest transfer? Nie wiem, czy warto się za to zabierać, kolega mnie zaprosił na prywatny serwer. Z godzinkę mogę poświęcić, więcej nie wygospodaruję, tylko nie wiem, czy w ogóle warto go instalować na łączu OFP?
-
bookman
- Oficer
Ja z OFP nie mam problemów widzę bookman twoje wypowiedzi i uważam ze chcesz zniechęcić ludzi do CDMA a jak jest ci tak źle to się przerzuć na coś innego.
Ostatnio zmieniony 2009-04-26, 06:06 przez Oficer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
adixm
- Mistrz bezprzewodowy
nie wierze w ping 1500ms na OFP, koles chce po prostu wszystkich zniechecic ale co mu to da??
Ostatnio zmieniony 2009-04-25, 22:15 przez adixm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
EmTeeDee
A mnie interesuje jak to jest naliczane?Płaci się za ściągnięte dane,czy i także za wysłane?? Pytam bo od tygodnia namiętnie gram przez sieć-obecnie przeważnie w COD4-i mam UP 1,786GB a DL 2,511GB A w tamtym miesiącu miałem DL 2,489GB UP 172,93MB.
A co do pingów to mam różnie 90-150 parę razy się też cięło, ale ogólnie to można spokojnie grać.
A co do pingów to mam różnie 90-150 parę razy się też cięło, ale ogólnie to można spokojnie grać.
-
ja.michal
- *Mistrz bezprzewodowy*
Na 90% suma (wysłane i pobrane).onimusza666 pisze:A mnie interesuje jak to jest naliczane?Płaci się za ściągnięte dane,czy i także za wysłane??
- Oficer
Też gram w CoD4 jak narazię to świetnie działa nie narzekam pingi głownie 95-109 mam nadzieje ze to nie przez to ze tak świetnie działa 30 dni próby bo szkoda było by ze po 30dniach opadnie mi transfer 
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Jako samego płacenia za dane to polskim zwyczajem nie ma, a do limitu zliczane są wszyskie dane jakie lecą przez łącze w obie strony.onimusza666 pisze:Płaci się za ściągnięte dane,czy i także za wysłane??
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
mati.m92
- Stały użytkownik forum
Oco chodzi z tym płaceniem? Że jeśli przekrocze limit (te 3GB) to później korzystając z neta musze jeszcze dopłacać za ściągnięte dane?
- roshkov
- Stały użytkownik forum
Jak przekroczysz limit to prędkości spadną do 64/32, nic nie trzeba dopłacać.mati.m92 pisze:Że jeśli przekrocze limit (te 3GB) to później korzystając z neta musze jeszcze dopłacać za ściągnięte dane?
Może później wprowadzą taka głupotę jak w iPlusie, że będzie mozna dokupić pakiet danych.
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
- Oficer
A przekroczył limit (3gb) już ktoś i mu transfer spadł o ile wiem to jeszcze nie wprowadzono...
-
adalap_100
CZY NAPRAWDĘ nikt nie próbował grać w World Of Warcraft?
Zamierzam zabrać się za ten tytuł, tylko nie wiem, czy warto na tym łączu?
Głównie chodzi mi o ilość pobranych danych na godzinę.
Proszę o jakieś opinie.
W tym temacie juz ktoś pytał, ja pytałem również.... nie było odpowiedzi
Czy tutaj nik nie grał w WOWa?
[ Dodano: 2009-04-28, 22:25 ]
na pewno było inaczej, ale nie chce mi się tego szukać może jutro zacytuję
Zamierzam zabrać się za ten tytuł, tylko nie wiem, czy warto na tym łączu?
Proszę o jakieś opinie.
W tym temacie juz ktoś pytał, ja pytałem również.... nie było odpowiedzi
Czy tutaj nik nie grał w WOWa?
[ Dodano: 2009-04-28, 22:25 ]
poczytaj w dokumentach udostępnionych przez orangeja.michal pisze:Na 90% suma (wysłane i pobrane).onimusza666 pisze:A mnie interesuje jak to jest naliczane?Płaci się za ściągnięte dane,czy i także za wysłane??
na pewno było inaczej, ale nie chce mi się tego szukać może jutro zacytuję
- Oficer
Nie grałem w WOW ale gram w inne gry takie jak Lineage 2 , COD4 , Quake4,battlefield 2 i zero lagów ping to zależy juz od servera gry ale głownie przy 90-100 działa w 100%.Na OFP nie miałem jeszcze tak ze odpaliłem grę i nie grałem z powodu lagów raczej każda gra będzie działać w 99%.adalap_100 pisze:CZY NAPRAWDĘ nikt nie próbował grać w World Of Warcraft?
- KoD997
- Stały użytkownik forum
Ja grałem w WoWa, ale krótko, bo tylko próbowałem (swoją drogą gra mnie zanudziła na śmierć
). Jeśli chodzi o komfort grania... Było normalnie. Pingi poniżej 100ms (czasami skakało wyżej ale to na starej karcie WiFi tak miałem), lagów żadnych. Idzie grać 
-
Maseey
Nie wiem jakim cudem. U mnie w najlepszym wypadku ping w WoWie to 200. Zazwyczaj jest w okolicach 250, ale jak chcę pograć z kumplem i jechać przy tym na włączonym Skype, to dowali mi 400, ale w grze to chyba nie przeszkadza. Najwyżej widać mnie jak skaczę.
Tak przy okazji przedstawię swój problem. Otóż lubię sobie czasami pyknąć w Little Fighters 2. Niestety, zazwyczaj nie da się grać, ponieważ chodzi tak, że mogę policzyć ile klatek jest przeznaczonych na atak
. Oczywiściście mam wszystko wyłączone, żadnych GG, Skype itp. Nie wiem czemu tak się dzieje, jak grałem w Far Cry 2 to nie miałem lagów, a przecież to bardziej zaawansowana gra niż jakieś tam LF2, prawda?
Tak przy okazji przedstawię swój problem. Otóż lubię sobie czasami pyknąć w Little Fighters 2. Niestety, zazwyczaj nie da się grać, ponieważ chodzi tak, że mogę policzyć ile klatek jest przeznaczonych na atak
- roshkov
- Stały użytkownik forum
Całkiem fajna gierka ale nawet na ping 100 nie idzie za bardzo w to grać...Maseey pisze:lubię sobie czasami pyknąć w Little Fighters 2
Też nie wiem dlaczego LF2 potrzebuje aż tak niskiego ping
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Zaraz... To w końcu masz na myśli lagi czy płynność grafiki? Poza tym to że jakaś gra jest bardziej zaawansowana graficznie wcale nie znaczy że potrzebuje łącza o większej przepustowości lub niższym pingu.Maseey pisze:jak grałem w Far Cry 2 to nie miałem lagów, a przecież to bardziej zaawansowana gra niż jakieś tam LF2, prawda?
-
hesus
- Użytkownik forum
Kumpel w to grał na iPlusie edge z limitem 1gb i nie miał lagów, więc możesz śmiało grać, i nawet limitu mu starczało na 2 tygodnieZamierzam zabrać się za ten tytuł, tylko nie wiem, czy warto na tym łączu?