Plakat w jednym z centrów handlowych w Bielsku-Białej:

Moderator: Moderatorzy
Nic się nie wyświetla, przynajmniej u mniePatryk_ pisze:Plakat w jednym z centrów handlowych w Bielsku-Białej:
Twoja lista do Adblocka wycina też moj serwer (yaboll666.rootnode.net)Blido pisze:Nic się nie wyświetla, przynajmniej u mnie
Podejrzewam,że reklamują tylko "lokalnie" w miejscach,w których z OFP nikt nie korzysta,bo jest wiele innych możliwości (a tak jest na Podbeskidziu).roshkov pisze:Jak będą jeszcze reklamy w tv i ludzie rzucą się na tego nata to może się zrobić nieciekawie...
Bosp6huk pisze:Wiecie co z firefoxa też mi się nie wyświetla a w operze tak
iPatryk_ pisze:lista do Adblocka wycina też moj serwer (yaboll666.rootnode.net)
Patryk_ pisze:Po wyłaczeniu Adblocka wyświetla sie
I potem żałuje,a wtedy to juz za pozno,bo lojalka podpisana.ktaczal pisze:Większość ludzi oszczędza jak się da
Nie blokuje serwera, tylko każdy obrazek mający w nazwie słowo "reklama" lub znajdujący się w katalogu o takiej nazwie, to jedna z moich najskuteczniejszych reguł. Jak widać za bardzo skutecznaPatryk_ pisze:Twoja lista do Adblocka wycina też moj serwer (yaboll666.rootnode.net)
Jesli powiedzą w reklamach, że jest 3Mb/s (chociaz wątpie), oczywiście zero informacji o limicie, bo niby po co odstraszać klientów, to dzieci NEO wyjdą na łowy....ktaczal pisze:Bo ludzie nagadali że nie ma limitów w salonie za bardzo nie wspominają no i mówią ze jest 3Mbit za 49zł
Sprytne.Blido pisze:Nie blokuje serwera, tylko każdy obrazek mający w nazwie słowo "reklama" lub znajdujący się w katalogu o takiej nazwie,
To można powiedzieć, że bezczelnie kłamią bo jest na stronie Orange, że do 1Mb/s. ;]ktaczal pisze:no i mówią ze jest 3Mbit za 49zł
A kto nie kłamie? Wszyscy operatorzy reklamują swoje usługi aż do 7,2 Mb/s. Tylko to do jest takie neiczytelne bo kto by uwierzył że można mieć net z prędkością 1 kB/s?ja.michal pisze: To można powiedzieć, że bezczelnie kłamią bo jest na stronie Orange, że do 1Mb/s. ;]
W końcu najlepszy sprzedawca na dzaleJojo pisze:Mimo tego ten sprzedawca nie został zwolniony.
No fakt na stronie orange jest, że do 1 Mb...a skąd w ogóle info, że w salonie mówią, że do 3? Może to jakieś zwykłe nieporozumienie...ja.michal pisze:Sundance_kid zgoda, ale sprzedawcy tu w jajo robią bo Orange pisze, że do 1 a nie do 3.1 jak technologia.
Kod: Zaznacz cały
Aktualna wersja EVDO - revision A - pozwala na przesyłanie danych z maksytmalną prędkością nawet do 3,1 Mb/s.