Rzeszów
Moderator: Moderatorzy
Re: Rzeszów
jak mnie pamiec nie myli poczekaj do kwietnia ma wejsc darmowy bezprzewodowy net na cale miasto
RADÓWKA W RZESZOWIE
Prawda od kwietnia ma byc radiówka w Rzeszowie, ale jak to ma działac tak jak niektóre sieci to ja podziekuje, poczekamy zobaczymy
<font color="#FF00FF"><b>»»korzystam««</b></font> z internetu radiowego i prawdą jest: <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> dostawcę graniczy z cudem:). A już szczególnie na nowym mieście.... Co sie naszukałem to moje..... ale też wiele się nauczyłem( niekoniecznie tago co powinieniem:))
Jak ktoś chce <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> sieci radiowej: GOOGLE i "INTERNET RADIOWY RZESZÓW" wystarczy na znalezienie takich co zazwyczaj sa drodzy albo nie obejmują Nowego miasta.
wiecej odpowiedzi: [email protected]

<font color="#FF00FF"><b>»»korzystam««</b></font> z internetu radiowego i prawdą jest: <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> dostawcę graniczy z cudem:). A już szczególnie na nowym mieście.... Co sie naszukałem to moje..... ale też wiele się nauczyłem( niekoniecznie tago co powinieniem:))
Jak ktoś chce <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> sieci radiowej: GOOGLE i "INTERNET RADIOWY RZESZÓW" wystarczy na znalezienie takich co zazwyczaj sa drodzy albo nie obejmują Nowego miasta.
wiecej odpowiedzi: [email protected]
withouu
Ja też szukam takich dostawców, znalazłem kilku:
www.rzeszowski.net
www.firepunch.net
www.czi.com.pl
To sa Ci lepsi, bo sa jeszcze gorsi, ceny u nich ze hej, wiec pozapominalem adresy....
www.rzeszowski.net
www.firepunch.net
www.czi.com.pl
To sa Ci lepsi, bo sa jeszcze gorsi, ceny u nich ze hej, wiec pozapominalem adresy....
darmowy iternet radoiwy w Rzeszowie
W dalszym ciągu potrzebuję się coś dowiedzieć o darmowym itenecie radiowym w Rzeszowie. Jeżeli ktoś ma infoemacje na ten temat proszę informacje.
[email protected]
[email protected]
-
- Stały użytkownik forum
powiem tak - czasem zdarza mi się wybiec na Rzeszów z laptopem i anteną. Wyniki są rewelacyjne, w niektórych miejscach, a jest ich sporo w mieście można łączyć się bezproblemowo bez żadnych wyspecjalizowanych technik
, ot takie prywatne hot-spoty
polookajcie w swojej okolicy

-
- Stały użytkownik forum
Re: darmowy iternet radoiwy w Rzeszowie
No to się doczekaliśmy, necik w Rzeszowie za free działa od kilkunastu dniu. Zapraszam na www.pogotowie.rzeszow.pl - opis konfiguracji
- MaxFM
- Stary wyga bezprzewodowy
Prawda, jest, działa nawet nawet 

-
- Stały użytkownik forum
Pewnie, tylko mogli by antenki mocniejsze postawiać, ale sądzę że chodzi im o duży kąt propagacji fal w bliskiej odleglosci, stąd takie antenyMaxFM pisze:Prawda, jest, działa nawet nawet
www.doladowania.kraczkowa.pl - Bezpieczne i szybkie do?adowanie Twojego telefonu
- MaxFM
- Stary wyga bezprzewodowy
otóz to !wolfek pisze:chodzi im o duży kąt propagacji fal w bliskiej odleglosci,

-
- Użytkownik forum
Z tego co wiem niedawno Crowley (www.crowley.pl) zbudował tam swoją bazówkę, dostęp do usług (nie tylko Internetu) w technologii WiMax. Crowley to jednak firma która się nastawia na obsługę firm i instytucji, nie wiem czy ceny nie będą poza Twoim zasięgiem - ale jakbyś się złożył z paroma kolegami to możesz mieć stabilne łącze z paroma publicznymi IP:)[/url]Gość pisze:Jakie firmy w Rzeszowie oferują łącza radiowe do internetu?
-
- Stały użytkownik forum
Re: RADÓWKA W RZESZOWIE
heheh to sie usmialem mieszkam na nowym miescie i netu jes tam pod dostatkiem na klatce 2 ISP kablowych a za oknem w Network Stumbler to ponad 60 AP z tego kilka freeMIsieKK pisze:[....]
Cytat przyciety przez Moderatora ->BliSki - Panie i Panowie tniemy zbedne cytaty!

Wiec chyba mieszkasz na parterze i przed soba masz wysoki blok

Netu radiowego nie szuka sie w internecie tylko antena za okno 5min i masz namiary na wszystkich dostepnych ISP
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stały użytkownik forum
http://internet.forward.pl/index.php?pageid=5Malarkey pisze:http://internet.forward.pl/
ceny mistrzostwo swiata za tak wykastrowany net ~80zl za praktycznie 256Kb/s ale w rzeszowie to i tak srednia cena bywaja zabawniejsze oferty

-
- Stały użytkownik forum
Re: RADÓWKA W RZESZOWIE
Radio to radio - w tych słowach wszystko się kryje. Nie ma się co dziwić, w jednym miejscu działa w innym nie, są również przypadki że tam gdzie teoretycznie powinno działać niesety nie działa a tam gdzie w zasadzie nie ma przesłanek do działania internetu bezprzewodowego z powodzeniem się klient łączy. Zawsze trzeba próbowaćcdx pisze: Cytat przyciety przez Moderatora ->BliSki - Panie i Panowie tniemy zbedne cytaty!
Netu radiowego nie szuka sie w internecie tylko antena za okno 5min i masz namiary na wszystkich dostepnych ISP
www.doladowania.kraczkowa.pl - Bezpieczne i szybkie do?adowanie Twojego telefonu