Rzeszów

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Gość

Rzeszów

Post autor: Gość »

Jakie firmy w Rzeszowie oferują łącza radiowe do internetu?
Gość

Re: Rzeszów

Post autor: Gość »

jak mnie pamiec nie myli poczekaj do kwietnia ma wejsc darmowy bezprzewodowy net na cale miasto
MIsieKK

RADÓWKA W RZESZOWIE

Post autor: MIsieKK »

Prawda od kwietnia ma byc radiówka w Rzeszowie, ale jak to ma działac tak jak niektóre sieci to ja podziekuje, poczekamy zobaczymy :D

<font color="#FF00FF"><b>»»korzystam««</b></font> z internetu radiowego i prawdą jest: <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> dostawcę graniczy z cudem:). A już szczególnie na nowym mieście.... Co sie naszukałem to moje..... ale też wiele się nauczyłem( niekoniecznie tago co powinieniem:))

Jak ktoś chce <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> sieci radiowej: GOOGLE i "INTERNET RADIOWY RZESZÓW" wystarczy na znalezienie takich co zazwyczaj sa drodzy albo nie obejmują Nowego miasta.

wiecej odpowiedzi: [email protected]
tyson

radiowka

Post autor: tyson »

kupie antene paraboliczna(60cm), i access point tanio

moge komus podac adresy tanich firm z laczami radiowymi w rzeszowie
tyson

Post autor: tyson »

moje gg 8972964
looc@z

withouu

Post autor: looc@z »

Ja też szukam takich dostawców, znalazłem kilku:

www.rzeszowski.net

www.firepunch.net

www.czi.com.pl

To sa Ci lepsi, bo sa jeszcze gorsi, ceny u nich ze hej, wiec pozapominalem adresy....
KONEKTOR

darmowy iternet radoiwy w Rzeszowie

Post autor: KONEKTOR »

W dalszym ciągu potrzebuję się coś dowiedzieć o darmowym itenecie radiowym w Rzeszowie. Jeżeli ktoś ma infoemacje na ten temat proszę informacje.

[email protected]
wolfek
Stały użytkownik forum

Post autor: wolfek »

powiem tak - czasem zdarza mi się wybiec na Rzeszów z laptopem i anteną. Wyniki są rewelacyjne, w niektórych miejscach, a jest ich sporo w mieście można łączyć się bezproblemowo bez żadnych wyspecjalizowanych technik :), ot takie prywatne hot-spoty :) polookajcie w swojej okolicy
wolfek
Stały użytkownik forum

Re: darmowy iternet radoiwy w Rzeszowie

No to się doczekaliśmy, necik w Rzeszowie za free działa od kilkunastu dniu. Zapraszam na www.pogotowie.rzeszow.pl - opis konfiguracji
Awatar użytkownika
MaxFM
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: MaxFM »

Prawda, jest, działa nawet nawet :o
wolfek
Stały użytkownik forum

MaxFM pisze:Prawda, jest, działa nawet nawet :o
Pewnie, tylko mogli by antenki mocniejsze postawiać, ale sądzę że chodzi im o duży kąt propagacji fal w bliskiej odleglosci, stąd takie anteny
www.doladowania.kraczkowa.pl - Bezpieczne i szybkie do?adowanie Twojego telefonu
Awatar użytkownika
MaxFM
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: MaxFM »

wolfek pisze:chodzi im o duży kąt propagacji fal w bliskiej odleglosci,
otóz to ! :?
zasiu
Użytkownik forum

Post autor: zasiu »

Gość pisze:Jakie firmy w Rzeszowie oferują łącza radiowe do internetu?
Z tego co wiem niedawno Crowley (www.crowley.pl) zbudował tam swoją bazówkę, dostęp do usług (nie tylko Internetu) w technologii WiMax. Crowley to jednak firma która się nastawia na obsługę firm i instytucji, nie wiem czy ceny nie będą poza Twoim zasięgiem - ale jakbyś się złożył z paroma kolegami to możesz mieć stabilne łącze z paroma publicznymi IP:)[/url]
cdx
Stały użytkownik forum

Re: RADÓWKA W RZESZOWIE

Post autor: cdx »

MIsieKK pisze:[....]

<font color="#FF00FF"><b>»»korzystam««</b></font> z internetu radiowego i prawdą jest: <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> dostawcę graniczy z cudem:). A już szczególnie na nowym mieście.... Co sie naszukałem to moje..... ale też wiele się nauczyłem( niekoniecznie tago co powinieniem:))
Cytat przyciety przez Moderatora ->BliSki - Panie i Panowie tniemy zbedne cytaty!
heheh to sie usmialem mieszkam na nowym miescie i netu jes tam pod dostatkiem na klatce 2 ISP kablowych a za oknem w Network Stumbler to ponad 60 AP z tego kilka free :) a samych radiowych ISP to przynajmniej z 10 do wyboru
Wiec chyba mieszkasz na parterze i przed soba masz wysoki blok :)
Netu radiowego nie szuka sie w internecie tylko antena za okno 5min i masz namiary na wszystkich dostepnych ISP
Malarkey
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Malarkey »

cdx
Stały użytkownik forum

Post autor: cdx »

http://internet.forward.pl/index.php?pageid=5

ceny mistrzostwo swiata za tak wykastrowany net ~80zl za praktycznie 256Kb/s ale w rzeszowie to i tak srednia cena bywaja zabawniejsze oferty :)
wolfek
Stały użytkownik forum

Re: RADÓWKA W RZESZOWIE

cdx pisze: Cytat przyciety przez Moderatora ->BliSki - Panie i Panowie tniemy zbedne cytaty!
Netu radiowego nie szuka sie w internecie tylko antena za okno 5min i masz namiary na wszystkich dostepnych ISP
Radio to radio - w tych słowach wszystko się kryje. Nie ma się co dziwić, w jednym miejscu działa w innym nie, są również przypadki że tam gdzie teoretycznie powinno działać niesety nie działa a tam gdzie w zasadzie nie ma przesłanek do działania internetu bezprzewodowego z powodzeniem się klient łączy. Zawsze trzeba próbować
www.doladowania.kraczkowa.pl - Bezpieczne i szybkie do?adowanie Twojego telefonu
ODPOWIEDZ