[ Komentarz dodany przez: bob: 2009-05-10, 23:55 ]
mrowek, weź pisz z wielkiej litery te zdania jak zaczynasz.

Moderator: Moderatorzy
Też jestem tego ciekawy. Czy ktoś z Orange mógłby ten proces opisać?hesus pisze:Panowie mam pytanie, dlaczego ta głupia aktywacja trwa tak długo?
To ja opiszę procedurę:bob pisze:Czy ktoś z Orange mógłby ten proces opisać?
Też tak sobie to wyobrażam:Jo_gurt pisze:To ja opiszę procedurę:
Ja bym nie poszedł.hesus pisze:Ehhhh właśnie dzwonili do mnie ze sklepu gdzie kupowałem OFP, powiedzieli że coś sie tam pochrzaniło i muszę jeszcze raz do nich przyjść i podpisać umowę.
ja.michal Za to że sie ładnie zachowali i przyspieszyli aktywacje usługi to pójdeJa bym nie poszedł.
hesus pisze:rzuciłem tak byle gdzie
Po okresie próbnym jest trochę słabiej(w tym okresie próbnym osiągałem czasami ponad 1MB)ale i tak jest 100razy lepiej jak w EDGE orange,które właśnie skończyło mi się w niedzielę.hesus pisze:zobaczymy jak się będzie sprawował później ale raczej go zostawie bo w mojej miejscowości i tak nic lepszego nie wymyśle, dla mnie OFP to na razie najlepsze rozwiązanie.
Tak, można ale musisz zrobić ze swojego komputera serwer (np. programem Bandwidth Manager, musisz mieć 2 karty sieciowe w komputerze). Druga opcja to zakup Linksysa wrt54gl albo podobnego routera i podział pasma na nim.onimusza666 pisze:czy można podzielić tak łącze aby mój komputer miał priorytet i większy pakiet danych?
Dzięki za szybką odpowiedżwojteks pisze:Tak, można ale musisz zrobić ze swojego komputera serwer (np. programem Bandwidth Manager, musisz mieć 2 karty sieciowe w komputerze). Druga opcja to zakup Linksysa wrt54gl albo podobnego routera i podział pasma na nim.onimusza666 pisze:czy można podzielić tak łącze aby mój komputer miał priorytet i większy pakiet danych?
Dlatego jak napisał wojteks,onimusza666 pisze:Jak dla mnie to czarna magia![]()
wojteks pisze:Druga opcja to zakup Linksysa wrt54gl albo podobnego routera i podział pasma na nim.
To będzie najprostsze i najtańsze. Co do podziału pasma ja mam na łączu 1Mbps 3 komputery i podziału pasma nie mam zrobionego a tylko jak syn zacznie ściągać (RS, torrent, filmiki) to mu sugeruję przerwę w porze popołudniowej jak pozostali domownicy chcą coś z internetu.onimusza666 pisze:dam se na spokój i podłączę normalnie przez wi-fi
Punkt widzenie zależy od punktu siedzenie. Co bardziej skomplikowane to dopiero czas pokaże wraz z kłopotami. Jedno wiem co tanie to drogie.onimusza666 pisze:po co komplikować.
Tak,jest masa podpisywaniapolpager pisze:ale żeby zdobyć to cudo musiałem złożyć (o ile dobrze liczę) 18 autografów
A ten artykul jest moze w wersji on-line? Czy tylko w papierowym wydaniu?czarny pisze:W nowym numerze magazynu komputerowego NEXT znajduje sie ciekawy materiał o CDMA![]()
Sieć cdma w Polsce - Radiowy internet
Polecam
czarny pisze:W nowym numerze magazynu komputerowego NEXT znajduje sie ciekawy materiał o CDMA
Jest tylko to: http://www.nextmag.pl/index.php/artykul ... -internetupolpager pisze:w wersji on-line?
Ja po tym on-line co innego miałem na myśli ale jeśli ktoś faktycznie ma to może Ci udostępni (PW, mail) bo nie wiem do końca czy takie skany zamieszczone publicznie są legalne.polpager pisze:bardziej miałem na myśli to, że może ktoś to zeskanował i udostępnił w PDF lub JPG
Reklam w tv raczej nie będzie. Prawdopodobnie konsultanci Orange będą chodzić od drzwi do drzwi na wsiach i oferować usługę.mimo87 pisze:jakby w tv zrobili reklame (...) to była by już masakra