Dziś dostałem rachunek a na nim dodatkowe 64 zl do zapłaty za 256 min połaczenia z nr 601100123, wnioskuje że to opłata za połaczenie CSD.
Czy jest możliwe aby iPlusManager połaczył się przez CSD bez mojej wiedzy?
Czasami zdarzało się że wyskakiwał komunikat o połaczeniu płatnym ale zawsze brałem na nie. Jestem pewien że sam świadomie nie wybierałem połaczen płatnych.
Czy jest jakaś możliwośc niepłacenia za to nieswiadome połączenie z CSD?
Naszła mnie myśl że jakby co to zagroze im zerwaniem umowy, podobnbo teraz po otrzymaniu nowego regulaminu mam do tego prawo.
Za wysoki rachunek w Plusie
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Za wysoki rachunek w Plusie
Jesteś tego pewny? Może ktoś korzystał z Twojego komputera i się połączył w ten sposób?granat862 pisze:Czasami zdarzało się że wyskakiwał komunikat o połaczeniu płatnym ale zawsze brałem na nie.
Jednak musisz zapłacić zaległe rachunki.Naszła mnie myśl że jakby co to zagroze im zerwaniem umowy, podobnbo teraz po otrzymaniu nowego regulaminu mam do tego prawo.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
granat862 tak jest możliwe połączenie przez CSD. Wtedy gdy GSM zanika całkowicie ale przy takiej sytuacji manager plusa powinien wyświetlić komunikat.
Jaki masz modem. Z tego co się orientuje to niektóre już nie obsługuja CSD.
A co do reklamacji to wątpie, zeby ja uznali
[ Dodano: 2009-05-21, 01:04 ]
granat862 i po tym jak dostaniesz nowy regulamin masz prawo zerwac umowę. Więcej w tym temacie: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=179635#179635
Jeszcze nie jest tak źle. Mogleś dostać więcejgranat862 pisze:64 zl do zapłaty za 256 min

Jaki masz modem. Z tego co się orientuje to niektóre już nie obsługuja CSD.
A co do reklamacji to wątpie, zeby ja uznali

[ Dodano: 2009-05-21, 01:04 ]
granat862 i po tym jak dostaniesz nowy regulamin masz prawo zerwac umowę. Więcej w tym temacie: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=179635#179635
-
- Początkujący użytkownik forum
Moj modem to Huwei E800
Czy teraz jak juz zainstalowałem Mobil Partnera bede się mógł połączyć przez CSD?
Nie chciałbym miec ponownie niespodzianki na rachunku.
Czy teraz jak juz zainstalowałem Mobil Partnera bede się mógł połączyć przez CSD?
Nie chciałbym miec ponownie niespodzianki na rachunku.