No fajny fajny.krystianb pisze:A co do obrazka jest świetny, dotarłeś do końca dalej już nic nie ma![]()
![]()

Jak zamówiłeś to przyjdzie.Tym pisze:Rzeczywiście jest i dał się zamówić. Zobaczymy, czy przyjdzie![]()

Opisz sprzęt jak przyjdzie.

Moderator: Moderatorzy
No fajny fajny.krystianb pisze:A co do obrazka jest świetny, dotarłeś do końca dalej już nic nie ma![]()
![]()
Jak zamówiłeś to przyjdzie.Tym pisze:Rzeczywiście jest i dał się zamówić. Zobaczymy, czy przyjdzie![]()
Miał miał bo ja mam tego E160 z promocji na kartę.Tym pisze:Pewnie E160 miał
Do podlaczenia kompa stacjonarnego po ethernecie. Do routera net dostarcza tylko modem USB...rudin pisze:Do ewentualnego podłączenia się bezpośrednio do rutera zamiast przez WiFi a nie na dostarczanie sygnału do niego?
A w ustawieniach routera jest jakaś zakładka status, albo coś podobnego w której odczytasz moc sygnału? Oraz status, czy jest zalogowany, połączony itp.glaubo pisze:Czy to jest moze spowodowane tym ze stoi w zlym miejsc ten router?
Dla mnie dyskwalifikuje to ten router z użytku. Często zdarzają się u mnie jakieś chwilowe zaniki napięcia, a ponieważ zasięg mam w play'u w dziwnym miejscu(na strychu) to nie zachęca mnie perspektywa ciągłego biegania po drabinie po to żeby go włączyć.Tym pisze: - po włączeniu do prądu nie włącza się sam, trzeba nacisnąć guzik power
Jest - we wszelkich możliwych kombinacjach, tj. "WPA tylko w wersji 2", "WPA tylko w wersji 1", "WPA obydwa tryby 1 i 2" i tak samo jeśli chodzi o szyfrowanie "tylko TKIP", "tylko AES" oraz "TKIP i AES jednocześnie".marwooj pisze:A jest w nim WPA2?
Topic niżej, La Fonera 2.0, cena podobna chyba nawet z przesyłką z hiszpanii.marwooj pisze:jest jakaś konkurencyjna oferta zbliżona cenowo?