W Biedronce od 04.06.2009 za 199złBorg pisze:Dają taki GPS za jaki w marketach
Promocje TP
Moderator: Moderatorzy
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Promocje TP
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
Z tego co się dowiedziałem w tp dają larka 35.6 (za 250-300 zł)...w biedronce to chyba jest jakiś inny sprzęt.wojteks pisze:W Biedronce od 04.06.2009 za 199zł
Lubi? powie?ci sentymentalne
- wojteks
- *** Administrator ***
Nazywa się Navia ale to to samo co Lark tylko kosmetyczna różnica w obudowie i pewnie dołączonej mapie.w biedronce to chyba jest jakiś inny sprzęt.
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
No kłócić się nie będę, ale ten sprzęt co dołączają do neo na różnych portalach widziałem w granicach 250-300 zł, może to kwestia lepszej mapy?wojteks pisze:Nazywa się Navia ale to to samo co Lark tylko kosmetyczna różnica w obudowie i pewnie dołączonej mapie.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
krasno, navi za 200 i 300zł niczym się poza mapą lub firmą nie będzie różnić. To ciągle jest ta sama, najniższa, półka.
- bob
- Guru bezprzewodowy
Niestety to prawda. Nawet instrukcja obsługi nawigacji do Toyoty w języku polskim jest tylko dwa razy tańsza.Jo_gurt pisze:krasno, navi za 200

- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Już widzę duże dzieci Neostrady nawigujące po drogach Polski...
Zło podwójne
[ Dodano: 2009-05-29, 18:47 ]
Jednakże wielu ludziom opłaca się podpisać cyro na 3 lata w sytuacji,gdy ceny juz na 99% nie spadną przez ten czas,gdyż mają z tego oczywisty profit (gps-a zawsze można sprzedać jak się ktoś tym brzydzi,jak np.ja
),a Neo to u nich jedyna rozsądna opcja dostępu do Sieci.

Zło podwójne

[ Dodano: 2009-05-29, 18:47 ]
Widzę patrzysz jak wielu na tym forum z perspektywy osoby mogącej przebierać w ofertach ISPBorg pisze:trzeba chyba troszkę "wooolno myśleć" żeby dać się złapać się na taką "promocję"
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Jednakże wielu ludziom opłaca się podpisać cyro na 3 lata w sytuacji,gdy ceny juz na 99% nie spadną przez ten czas,gdyż mają z tego oczywisty profit (gps-a zawsze można sprzedać jak się ktoś tym brzydzi,jak np.ja

- Borg
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Mam neo, ale w życiu nie podpiszę cyro na 3 lata bez sensownych profitów a taka nawigacja czy drukarka nie zalicza się do nich.Patryk_ pisze: Widzę patrzysz jak wielu na tym forum z perspektywy osoby mogącej przebierać w ofertach ISP![]()
Jednakże wielu ludziom opłaca się podpisać cyro na 3 lata w sytuacji,gdy ceny juz na 99% nie spadną przez ten czas,gdyż mają z tego oczywisty profit (gps-a zawsze można sprzedać jak się ktoś tym brzydzi,jak np.ja),a Neo to u nich jedyna rozsądna opcja dostępu do Sieci.
Mówisz że ceny na 99% się nie zmienią ja bym nie był taki pewien a nawet jak ceny się nie zmienią to "dodatki" mogą być ciekawsze. Zresztą kto by pomyślał rok temu że będzie operator gsm który będzie oferował za 25 zł miesięcznie prędkość 1024 z limitem 2 gb i to wszystko przenośne - może zasięg nie szokuje ale 3 lata to szmat czasu.
Ja we wrześniu podpiszę na 12 miesięcy bo nic nie tracę a gdyby się pojawiła sensowna alternatywa nie będę sobie pluł w brodę że jeszcze 24 miesiące mam do końca cyro

-
- Użytkownik forum
No to właśnie pisałem, że może mieć lepszą mapę. W końcu mapa to dość istotny składnik nawigacjiJo_gurt pisze:krasno, navi za 200 i 300zł niczym się poza mapą lub firmą nie będzie różnić. To ciągle jest ta sama, najniższa, półka.