[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2009-05-27, 22:59 ]
Wyłączenie Caps Locka, czyli zamiana wielkich liter na małe.
Moderator: Moderatorzy
Chyba jakoś pechowo trafiłeś.Ja wypowiedziałem bez żadnych problemów.rav3nlord pisze:Zrezygnowanie w punkcie sprzedaży PLUSa nie jest takie łatwe.
U mnie było tak samo i bez żadnych dodatkowych problemów.ja.michal pisze:Ode mnie chcieli numer telefonu i dowód. Potem autograf i wsio.
A coś o przeniesieniu nr do simplusa było czy nie?ja.michal pisze:Mi po dosłownie po 4 dniach przyszedł liścik z departamentu utrzymania klienta czy jakoś tak
Ja też (co prawda normalnie) ale chyba mam jeszcze ten nr aktywny...ja.michal pisze:iPlusa rozwiązywałem.
Tak to chyba tylko w MixPlusie jest. Niestety nie wiem jak jest w zwykłym abonamencie.krystianb pisze:A coś o przeniesieniu nr do simplusa było czy nie?
To napisze dosłownie,YaHooo pisze:Tak to chyba tylko w MixPlusie jest.
Rozumiem. Tego nie wiedziałemkrystianb pisze:przeniśli mi nr z iplusa do simplusa. Tylko to było normalne rozwiązanie umowy 2 latach.
Do mnie nie dzwonili.Tomi 25 pisze:będą coś proponować aby jednak zostać w Plusie np.obniżenie kosztów lub zwiększenie limitu?
Bardzoej mądre byłoby tutaj przeniesienie z iplusa do simdaty.krystianb pisze:przeniśli mi nr z iplusa do simplusa.
Oczywiście powód to brak akceptacji RŚUT? Bo to ważne.jackmarc32 pisze:Po wyjściu skierowałem się na pocztę i wszystkie wypowiedzenia wysłałem poleconymi priorytetami na adres centrali Plusa.
Ska to info? Zmiana regulaminu to normalny powód i tutaj się nie zmieni raczej.jackmarc32 pisze:Co ciekawe ma wejść w życie nowelizacja prawa telekomunikacyjnego, która uniemożliwi takie bezkarne wypowiadanie umowy.
To już znamy powód dlaczego nie miżna zrezygnować z mixa czy akurat padł systemjackmarc32 pisze:Pełna informacja jest tutaj: