Mam FAX MODEM OPTION 3G ICON II 7.2 GI0201 USB ORANGE i....

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
daruss1978
Początkujący użytkownik forum

Mam FAX MODEM OPTION 3G ICON II 7.2 GI0201 USB ORANGE i....

Post autor: daruss1978 »

Stracilem pudełko i płyte. Mam tylko modem i karte(aktywna) . Modem odinstalowalem i chce znowu zainstalowac ,wiec sciaglem instalke od producenta i jak zainstaluje to wyskakuje mi wpisz kod pin wczesniej tego chyba nie mialem, ten pin jest jakis standardowy czy 4 cyfry z karty(nie dzialaja jak co).
Moze ze strony orange mam sciagnac instalke ,ale niestety nie znalazzlem i <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> co mam teraz zrobic
prosze o pomoc jade nad moze i chce miec neta na laptopie
Awatar użytkownika
canidy
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Mam FAX MODEM OPTION 3G ICON II 7.2 GI0201 USB ORANGE i....

Post autor: canidy »

No coz, jak kaze wpisac to tego nie przeskoczysz bez podania PINu lub PUKa. Jezeli PIN jest niewlasciwy to sprobuj za pomoca PUKa go zmienic, a powinno sie udac. Poprzednio mogles nie wpisywac PINu, gdyz pewnie miales go zapisanego w aplikacji do polaczenia. Ot i cala filozofia.
corleone878787
Użytkownik forum

Re: Mam FAX MODEM OPTION 3G ICON II 7.2 GI0201 USB ORANGE i....

Post autor: corleone878787 »

http://www.aplikacje.tk/
Tu masz aplikacje orange. A w kwestii pinu, jeżeli go nie pamiętasz i puku też nie masz bo nie masz papierków od orange, to osoba na którą jest umowa musi iść do orange i poprosić o puk. Jeżeli nie będą chcieli wydać puku to duplikat karty trzeba wziąć.
ODPOWIEDZ