Stracilem pudełko i płyte. Mam tylko modem i karte(aktywna) . Modem odinstalowalem i chce znowu zainstalowac ,wiec sciaglem instalke od producenta i jak zainstaluje to wyskakuje mi wpisz kod pin wczesniej tego chyba nie mialem, ten pin jest jakis standardowy czy 4 cyfry z karty(nie dzialaja jak co).
Moze ze strony orange mam sciagnac instalke ,ale niestety nie znalazzlem i <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> co mam teraz zrobic
prosze o pomoc jade nad moze i chce miec neta na laptopie
Mam FAX MODEM OPTION 3G ICON II 7.2 GI0201 USB ORANGE i....
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Mam FAX MODEM OPTION 3G ICON II 7.2 GI0201 USB ORANGE i....
No coz, jak kaze wpisac to tego nie przeskoczysz bez podania PINu lub PUKa. Jezeli PIN jest niewlasciwy to sprobuj za pomoca PUKa go zmienic, a powinno sie udac. Poprzednio mogles nie wpisywac PINu, gdyz pewnie miales go zapisanego w aplikacji do polaczenia. Ot i cala filozofia.
-
- Użytkownik forum
Re: Mam FAX MODEM OPTION 3G ICON II 7.2 GI0201 USB ORANGE i....
http://www.aplikacje.tk/
Tu masz aplikacje orange. A w kwestii pinu, jeżeli go nie pamiętasz i puku też nie masz bo nie masz papierków od orange, to osoba na którą jest umowa musi iść do orange i poprosić o puk. Jeżeli nie będą chcieli wydać puku to duplikat karty trzeba wziąć.
Tu masz aplikacje orange. A w kwestii pinu, jeżeli go nie pamiętasz i puku też nie masz bo nie masz papierków od orange, to osoba na którą jest umowa musi iść do orange i poprosić o puk. Jeżeli nie będą chcieli wydać puku to duplikat karty trzeba wziąć.