Nowe wypowiedzi na forum na początku
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Nowe wypowiedzi na forum na początku
Czy nie można zrobić tak żeby nowe wypowiedzi na forum pojawiały się na początku na jego pierwszej stronie??? 

Ostatnio zmieniony 2009-06-03, 16:30 przez Matowe, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Nowe wypowiedzi na forum na początku
Od końca czytać wątek?Matowe pisze:Czy nie można zrobić tak żeby nowe wypowiedzi na forum pojawiały się na początku na jego pierwszej stronie?

Oby nigdy przenigdy się tak nie stało.
Nie pomagam na PW!
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Przecież wystarczy kliknąć Zobacz posty nieprzeczytane a następnie Otwórz wszystkie w nowych oknach i masz nieczytane posty(wątki) od ostatniej wizyty na forum.Matowe pisze:Czy nie można zrobić tak żeby nowe wypowiedzi na forum pojawiały się na początku na jego pierwszej stronie???
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Tak jest. To jest w ogóle jakieś chronologiczne nieporozumieniewojteks pisze: Oby nigdy przenigdy się tak nie stało.

-
- ### BAN ###
Tak by się namieszało na forum że nie dało by się połapać 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Po pierwsze zmieniam tytuł wątku z ??? na Nowe wypowiedzi na forum na początku.
Po drugie nie widziałem jeszcze takiego forum, które by używały czegoś takiego. To jest jakaś dziwna praktyka z pisania maili i jak to powiedział wojteks,
Po drugie nie widziałem jeszcze takiego forum, które by używały czegoś takiego. To jest jakaś dziwna praktyka z pisania maili i jak to powiedział wojteks,
Po to jest chronologia i układ tekstu jak w całej europie czy stanach, że czytamy od góry do dołu.wojteks pisze:Od końca czytać wątek?
Oby nigdy przenigdy się tak nie stało.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
A ja uważam że jak ktoś włącza forum to chce na początku zobaczyć nowości a nie jeszcze cofać się do ostatniej 30 strony............. ![:]](./images/smilies/splash.gif)
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Matowe, może dla Ciebie to wygodne. Jest tutaj (jak i w wielu miejscach) inaczej. Propozycja przyjęta, ale rozpatrzona negatywnie.
Uważam temat za zakończony.
Uważam temat za zakończony.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Jestem stanowczo na nie.
Przecież jak czytasz wątek i klikasz na nieprzeczytane posty to po otworzeniu wątku na szczycie przeglądarki pojawia się pierwszy nieprzeczytany post, więc nie rozumiem o co biega... Poza tym jak sobie wyobrażasz czytanie wątku od ostatniego posta jak ktoś cytuje kogoś? Wtedy nie zrozumiesz co miał na myśli.
Przecież jak czytasz wątek i klikasz na nieprzeczytane posty to po otworzeniu wątku na szczycie przeglądarki pojawia się pierwszy nieprzeczytany post, więc nie rozumiem o co biega... Poza tym jak sobie wyobrażasz czytanie wątku od ostatniego posta jak ktoś cytuje kogoś? Wtedy nie zrozumiesz co miał na myśli.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Dokładnie i ja o tym napisałem.YaHooo pisze:Przecież jak czytasz wątek i klikasz na nieprzeczytane posty to po otworzeniu wątku na szczycie przeglądarki pojawia się pierwszy nieprzeczytany post

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Widać, że nie jesteś samJaco pisze:Dokładnie i ja o tym napisałem.![]()

Pozdrawiam YaHooo 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Ja takze.ja.michal pisze:Uważam temat za zakończony.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)